Courtney Cox kibékült ex-vőlegényével?

Forrás: Twitter/Courteney Cox -
békülés házasság Courteney Cox vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyesek szerint Courteney Cox ismét együtt van ex-vőlegényével, és bár a színésznő hivatalosan nem erősítette meg a hírt, a párost legutóbb mégis együtt látták Malibu utcáin.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: Courtney Cox nemrég bontotta fel az eljegyzését, mivel a hírek szerint vőlegénye többször is megcsalta őt.

Courteney Cox és Johnny McDaid Forrás: Twitter/Courteney Cox

Ezután röppentek fel olyan hírek, miszerint a színésznő a Jóbarátokból ismert Chandlerrel, azaz Matthew Perry-vel randizgat, most viszont úgy tűnik, hogy nem lett több a dologból. Ráadásul Courtney-t legutóbb lányával és az egykori vőlegényével, a Snow Patrolból ismert Johnny McDaiddel látták sétálgatni Malibuban.

Courteney Cox, a kislánya, Coco és exe, Johnny McDaid Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gued
Továbbra is egy szál semmiben flangál Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/intim/20160327-tovabbra-is-egy-szal-semmiben-flangal-emily-ratajkowski.htmlA lány, akinek nincs is olyan porcikája, amit ne ismerne a világ. Ráadásul úgy tűnik, hogy Emily még mindig nem hajlandó felöltözni. Na jó, egy kivétel azért akadt a legutóbbi fotózása során, de még a rövid kis ruhácska sem tudta kordában tartani a melleit. IntimOrigoAlessandra Ambrosio meztelen képeitől megolvadt a monitorunkhttp://www.life.hu/intim/20160323-alessandra-ambrosio-megmutatta-meztelen-testet.htmlA 34 éves modell csodásan fest, nem is csoda, hogy büszkén mutatta meg meztelen testét a világnak. IntimOrigoKaty Perry boldogabb, mint valaha: Már kulcsot is cseréltek Orlando Bloommalhttp://www.life.hu/intim/20160308-orlando-bloom-nak-es-katy-perry-nek-bejarasa-van-egymas-lakasaba.htmlA sztárok még hónapokkal ezelőtt találtak egymásra a Golden Globe-díjátadón. Azóta már nyíltan is felvállalják a kapcsolatukat, sőt már lakáskulcsot is cseréltek! Intim--A férfiaknak még a misszionárius póz sem unalmashttp://www.life.hu/intim/20160304-megvan-melyik-szexpozt-utaljak-a-legjobban-a-pasik.htmlAz, hogy ezt olvasod, azt jelenti, te is kíváncsi vagy arra, hogy melyik pózt utálják a leginkább a pasik. Jól figyelj, ugyanis egy friss felmérésből kiderült a válasz! Intim--A férfiaknak még a misszionárius póz sem unalmashttp://www.life.hu/intim/20160304-megvan-melyik-szexpozt-utaljak-a-legjobban-a-pasik.htmlAz, hogy ezt olvasod, azt jelenti, te is kíváncsi vagy arra, hogy melyik pózt utálják a leginkább a pasik. Jól figyelj, ugyanis egy friss felmérésből kiderült a válasz! Intim--Beyoncé és Jay-Z házasságának vége?http://www.life.hu/intim/20160303-beyonce-a-hazassaga-miatt-fakadt-ki-kelly-rowland-szuletesnapjan.htmlBeyoncé csúnyán kifakadt bartánője, Kelly Rowland szülinapjának kellős közepén, állítólag azért, mert befellegzett a házasságának Jay-Z-vel.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.