Nem volt olyan komoly, amilyennek látszott, és soha nem is került szóba közöttük, hogy örökbe fogadná a színésznő fiát, Jacksont - állítja az Oscar-díjas Charlize Theron.

Ők voltak Hollywood legújabb álompárja, ám Charlize Theron és Sean Penn több évnyi barátság és két év párkapcsolat után tavaly nyáron bejelentették: elválnak útjaik. Akkor egy egész világ találgatta az okokat, a sztárpár azonban sokáig nem volt hajlandó beszélni kettejük viszonyáról és szakításukról - egészen mostanáig.

Forrás: AFP/Valery Hache

Van egyfajta igény a szenzációkeltésre. Ha otthagysz egy kapcsolatot, akkor ott lennie kell valami k*rvára őrült sztorinak vagy valami iszonyatos drámának - magyarázta a WSJ magazin hasábjain a 40 éves színésznő, aki tagadja, hogy bármi ilyesmi történt volna a Sean Pennel való kapcsolata és a szakítása során. Együtt voltunk, de nem működtünk. És ezért úgy döntöttünk, szakítunk. Ennyi. Charlize azt is elárulta, hogy nem volt olyan komoly a kettejük viszonya, mint ahogyan azt mi, földi halandók gondoljuk, és Sean Penn nem tervezte, hogy örökbe fogadja a színésznő 4 éves adoptált kisfiát, Jacksont. Ez nem olyan dolog, ami 18 hónap alatt megtörténik. Ezt nem teheted meg egy kisgyerekkel" - vélekedett a színésznő.