Még mindig Shakira és Gerard Piqué a legcukibb pár: Édes fotó!

Forrás: Instagram/Shakira -
FC Barcelona Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen nem tettek közzé semmit egymásról, most azonban a kolumbiai énekesnő kivételt tett. Bájos fotót posztolt kettejükről.

A gyönyörű énekesnő, aki legutóbb megvillantotta szexi combjait, és az FC Barcelona jóképű védője évek óta alkotnak egy párt. Két közös gyermekük is született, akik iszonyatosan cukik. Legutóbb itt láthattuk őket. Ezt a képet pedig Shakira Instagramján találtuk:

Forrás: Instagram/Shakira
Kerek mellekkel és lehetetlenül hosszú combokkal hívogat a szépséghttp://www.life.hu/intim/20160407-kai-hendrik-schroeder-fotos-az-instagramon-fedezte-fel-modelljet-carolinat-akinek-kerek-mellei-es.htmlMindenkinek szívességet tett Kai-Hendrik Schroeder hamburgi székhelyű fotós azzal, hogy felfedezte Carolinát az Instagramon. Az érzéki szépség teljesen amatőr, de annál csábítóbb. IntimOrigo8+1 jel, ami arra utal, hogy megtaláltad az álompasithttp://www.life.hu/intim/20160406-ha-ezek-igazak-a-pasidra-akkor-szamodra-o-lesz-az-alomferfi.htmlElsőre sokszor érezhetjük azt, hogy megtaláltuk a nagy Ő-t; vannak viszont olyan jelek, amik egyértelműen arra mutatnak, hogy igazunk van. Lássuk! Intim--Micsoda idomok! Egy orosz modell fotói robbantották fel az internetet http://www.life.hu/intim/20160407-orosz-modell-hatalmas-mellekkel-es-szeles-csipovel-hodit-a-cimlapokon-foto.htmlA 21 éves Anastasiya Kvitko tagadja, hogy valaha is járt volna plasztikai sebésznél. A modellügynökségek imádják a fiatal lányt, főleg a nem mindennapi alakjáért. IntimOrigoLilly Wachowski először mutatkozott nőként a műtétje óta http://www.life.hu/intim/20160407-a-matrix-egyik-rendezoje-nokent-lepett-szinpadra-lilly-wachowski-transznemu.htmlA 48 éves rendező az elmúlt hétvégén debütált rendezőnőként. Lilly Wachowski a Los Angeles-i GLAAD Media Awardson jelent meg először nyilvános is nőként, amit büszkén vállalt. Intim--Nicole Kidman elárulta, mi a boldog házasság titkahttp://www.life.hu/intim/20160407-nicole-kidman-elarulta-mi-a-boldog-hazassag-titka-10-eve-van-egyutt-keith-urbannal.htmlA színésznő már 10 éve él boldogan Keith Urban dalszerzővel. Két kislányukat harmóniában nevelik, de ezért meg kell dolgozni.Intim--Párizsban mostantól tilos fizetni a szexérthttp://www.life.hu/intim/20160407-parizs-sulyos-penzbirsagra-szamithatnak-a-prostitualtak-ha-elkapjak-oket.htmlA párizsi parlament kétéves vita után elfogadta azt a törvényt, mely szerint súlyos pénzbírságra számíthatnak azok, akik igénybe veszik az örömlányok szolgáltatását. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.