Szexi fehérneműben pózolt a nővé vált Caitlyn Jenner

Forrás: Instagram/Caitlyn Jenner -
fashion week fehérnemű Bruce Jenner Caitlyn Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sokáig férfiként élő celeb ma már igazi nőként pózol a kamerák előtt az első kampányában.

Mindenki elfogadta az egykori olimpikon és valóságshow-sztárról, hogy nőként kíván a jövőben létezni. Ő maga pedig már nagyon vágyik egy férfira, akivel megoszthatja az életét, de mivel túl sok az elfoglaltsága, nincs ideje randizni. Teendői úgy tűnik nem csökkentek azóta sem, hiszen belefogott első szépségkampányába, aminek fotóján igazi dívaként pózolt. A sztár Instagramján tette közzé a képet, ami vegyes fogadtatást kapott.

Forrás: Instagram/Caitlyn Jenner
Ha megtaláltad magad, és végeztél a munkával, vállald fel a külvilág előtt ishttp://www.life.hu/intim/20160407-pilat-gabor-ha-megtalaltad-magad-es-vegeztel-a-munkaval-vallald-fel-a-kulvilag-elott-is.htmlA személyiség kifejezés eredetileg a görög persona szóból származik, melynek jelentése maszk. Minthogy az ókori színházban a színészek kizárólag férfiak voltak, így a női karaktereket és a különböző érzelmeket maszkok segítségével jelenítették meg. IntimThinkstockSzőke Zoltán: "Belefér még az életünkbe egy esküvő"http://www.life.hu/intim/20160408-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-sztarjanal-es-kedvese-annamarinal-az-eskuvo-is-tervben-van.htmlMár öt éve annak, hogy a Barátok közt sztárja elhagyta feleségét és új szerelmével, Annamarival kezdett új életet. A színész boldogabb mint valaha, hiszen kapcsolatát már fiai is elfogadták. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huMég mindig Shakira és Gerard Piqué a legcukibb pár: Édes fotó!http://www.life.hu/intim/20160407-shakira-enekesno-es-gerard-pique-az-fc-barcelona-vedoje-a-legcukibb-sztarpar.htmlRégen nem tettek közzé semmit egymásról, most azonban a kolumbiai énekesnő kivételt tett. Bájos fotót posztolt kettejükről.Intim--Kerek mellekkel és lehetetlenül hosszú combokkal hívogat a szépséghttp://www.life.hu/intim/20160407-kai-hendrik-schroeder-fotos-az-instagramon-fedezte-fel-modelljet-carolinat-akinek-kerek-mellei-es.htmlMindenkinek szívességet tett Kai-Hendrik Schroeder hamburgi székhelyű fotós azzal, hogy felfedezte Carolinát az Instagramon. Az érzéki szépség teljesen amatőr, de annál csábítóbb. IntimOrigoMicsoda idomok! Egy orosz modell fotói robbantották fel az internetet http://www.life.hu/intim/20160407-orosz-modell-hatalmas-mellekkel-es-szeles-csipovel-hodit-a-cimlapokon-foto.htmlA 21 éves Anastasiya Kvitko tagadja, hogy valaha is járt volna plasztikai sebésznél. A modellügynökségek imádják a fiatal lányt, főleg a nem mindennapi alakjáért. IntimOrigoLilly Wachowski először mutatkozott nőként a műtétje óta http://www.life.hu/intim/20160407-a-matrix-egyik-rendezoje-nokent-lepett-szinpadra-lilly-wachowski-transznemu.htmlA 48 éves rendező az elmúlt hétvégén debütált rendezőnőként. Lilly Wachowski a Los Angeles-i GLAAD Media Awardson jelent meg először nyilvános is nőként, amit büszkén vállalt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.