A brit kormány jelentése szerint egyre elterjedebb az anális szex, annak ellenére is, hogy kimutatták: annyira nem is élvezik a nők. Mindezért a pornót teszik felelőssé.

A brit kormány az online pornográfiához való hozzáférés további korlátozását javasolta, ennek részét képezi az a felmérés, amely szerint egyre több fiatal próbálja ki az anális szexet annak ellenére, hogy

a fiatal nők többsége szerintük nem élvezi azt.

Forrás: Thinkstock

Mindezért a pornót okolják, mivel a jelentésük alapján a felnőttfilmekben 56 százalékos az anális szex előfordulása. Véleményük szerint, csak az jelentené a megoldást, ha szigorúbban tiltanák a pornót. 

Popószex pró és kontra: 6 férfi őszinte vallomása az anális élvezetekről
A 2011-ben elhunyt angol-amerikai író, Christopher Hitchens szellemes megjegyzése szerint a négy leginkább túlértékelt dolog az életben a pezsgő, a homár, a piknik és az anális szex. Az első háromhoz nincs mit hozzáfűznünk, mert szinte mindannyian szeretjük a szabadtéri lakomákat (leszámítva a hangyákat), a pohárban gyöngyöző buborékokat és a friss tengeri herkentyűket, de mi a helyzet a popsi nyújtotta élvezetekkel? Hat pasit kérdeztünk meg arról: mit éreznek, amikor belépnek azon a bizonyos hátsó ajtón. Ha kíváncsi vagy, itt elolvashatod!