Mi, nők sokszor hajlamosak vagyunk félreérteni a férfiak közeledését vagy odaképzelni olyan dolgokat, amik valójában nincsenek is. Nincs ez másképp egy helyes férfi (túlzott) nyitottsága esetén sem.

1. Beszélgetés közben nem a klisémondatokat lövi neked, mély és tartalmas beszélgetéseitek pedig távol állnak a szexuális töltettől.

2. Kinyitja neked az ajtót, és felsegíti a kabátodat. Udvariasságról van szó, vagy hátsószándék is áll mögötte? Mindenesetre kevés férfi teszi ezt meg manapság. 

Forrás: Dreamstime

3. Érdeklődik irántad. Az üzeneteidre egyből visszaír, ha nem reagálsz, akkor óvatosan rákérdez, hogy minden rendben van-e veled. 

4. 100%-os bizonyossággal azt tudnád mondani, hogy flörtöl veled, amíg nem látod őt egy másik nővel beszélni. Ekkor jössz rá, hogy a kedvessége nemcsak neked szól, hanem a világon élő többi nőnek is. 

5. Másik országból való. Ebben az esetben akár már 50-50 százalék lehetne a flörtölés lehetősége, ilyenkor azonban figyelembe kell venned az esetleges kulturális különbségeket is. Egyes kultúrákban más módon fejezik ki a csodálatukat. 

Forrás: Dreamstime

6. Kerüli a kényes témákat, nem kérdez a magánéletedről, ezáltal te sem találsz rajta fogást.

7. Soha nem mondja ki, hogy tulajdonképpen milyen kapcsolat van köztetek, még akkor sem, ha igencsak közvetlen és közeli a viszonyotok. Válaszol minden kérdésedre, de nem kezdeményez „olyan” kapcsolatot. 

7 biztos tipp, hogy elcsábítsd a pasit
Persze semmire sincs garancia, a következő trükkökkel azonban könnyedén az ujjaid köré csavarhatod a kiszemelt férfit. A tippek kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlottak – elsajátításuk pedig nem nagy ördöngösség.