7 eset, amikor azt hiszed, hogy a srác flörtöl veled – pedig csak udvarias

párkapcsolat Flört férfi udvariasság viselkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi, nők sokszor hajlamosak vagyunk félreérteni a férfiak közeledését vagy odaképzelni olyan dolgokat, amik valójában nincsenek is. Nincs ez másképp egy helyes férfi (túlzott) nyitottsága esetén sem.

1. Beszélgetés közben nem a klisémondatokat lövi neked, mély és tartalmas beszélgetéseitek pedig távol állnak a szexuális töltettől.

2. Kinyitja neked az ajtót, és felsegíti a kabátodat. Udvariasságról van szó, vagy hátsószándék is áll mögötte? Mindenesetre kevés férfi teszi ezt meg manapság.

Forrás: Dreamstime

3. Érdeklődik irántad. Az üzeneteidre egyből visszaír, ha nem reagálsz, akkor óvatosan rákérdez, hogy minden rendben van-e veled.

4. 100%-os bizonyossággal azt tudnád mondani, hogy flörtöl veled, amíg nem látod őt egy másik nővel beszélni.

Ekkor jössz rá, hogy a kedvessége nemcsak neked szól, hanem a világon élő többi nőnek is.

5. Másik országból való. Ebben az esetben akár már 50-50 százalék lehetne a flörtölés lehetősége, ilyenkor azonban figyelembe kell venned az esetleges kulturális különbségeket is. Egyes kultúrákban más módon fejezik ki a csodálatukat.

Forrás: Dreamstime

6. Kerüli a kényes témákat, nem kérdez a magánéletedről, ezáltal te sem találsz rajta fogást.

7. Soha nem mondja ki, hogy tulajdonképpen milyen kapcsolat van köztetek, még akkor sem, ha igencsak közvetlen és közeli a viszonyotok. Válaszol minden kérdésedre, de nem kezdeményez „olyan” kapcsolatot.

7 biztos tipp, hogy elcsábítsd a pasit

Persze semmire sincs garancia, a következő trükkökkel azonban könnyedén az ujjaid köré csavarhatod a kiszemelt férfit. A tippek kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlottak – elsajátításuk pedig nem nagy ördöngösség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.