Schobert Norbi szemmel tartja Réka és Pintér Tibi kettősét?

Rubint Réka TV2 Nagy Duett Dirty Dancing Pintér Tibor szerelmes jelenet Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár női tagja A Nagy Duett vasárnapi adására gyakorol Pintér Tiborral, amelyben a Dirty Dancing egyik betétdalát éneklik. Rékának egy szerelmes jelenetet kell majd eljátszania a színésszel, de Norbi sem lesz tétlen.

Schobert Norbinak a vasárnapi Nagy Duett adásában sikerült túlszárnyalnia Hajdú Pétert, legalábbis ami a hamis hangokat illeti. Réka pedig Pintér Tibor oldalán próbálgatta énektudását. A következő héten viszont tapadós táncban olvad majd össze a fitnesz nagyasszonya a színésszel.

Forrás: Facebook/Rubint Reka

„Tibivel egy intim jelentet kell majd eljátszanunk" – vetette fel Réka, Norbi pedig rávágta: „Majd adok a szátoknak, kap egy olyan gyomrost Tibi" – viccelődött Norbi.

Vibrátort vásárolna kislányainak egy anyuka, hogy később "észbontóakat szexelhessenek"http://www.life.hu/intim/20160413-stephanie-land-ujsagiro-vibratort-vasarolna-8-es-1-eves-kislanyainak.htmlA kétgyerekes édesanya napokban megjelent cikke hatalmas felháborodást okozott az egész interneten. IntimOrigoUgrott a válás? Exférjétől terhes a válófélben lévő Megan Foxhttp://www.life.hu/intim/20160413-megan-fox-szineszno-egykori-ferjetol-brian-austin-greentol-varja-harmadik-gyermeket.htmlA színésznő és egykori férje, Brian Austin Green folyamatban lévő válása a hírek szerint csúszni fog: Megan Fox ugyanis tőle várja harmadik gyermekét. Intim--Szeretné látni kollégái péniszét a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/intim/20160413-a-tronok-harca-sztarja-emilia-clarke-a-daenerys-targaryent-alakito-szineszno-az-osszes-helyes-pasi.html Egyik helyes színész sem maradna ki a pucérkodásból, ha Emilia Clarke elképzelése valóra válna. IntimOrigoKiborultak a rajongók Elvis Presley unokájának szexi felvételein http://www.life.hu/intim/20160412-riley-keough-szexi-fehernemuben-elvis-presley-unokaja-a-rajongok-kibuktak-video.htmlA 26 éves színésznő legújabb szerepében egy call-girlt alakít, aki nem szégyenlős a kamerák előtt. Több rajongója viszont ezt nem nézte jó szemmel. Intim--Harcban áll egymással Brad Pitt és Angelina Jolie?http://www.life.hu/intim/20160411-brad-pitt-es-angelina-jolie-harcban-all-egymassal-a-karrier-miatt.htmlA sztárpár már a munkán is vitatkozik. Brad Pitt nem akar többé otthon ülni, és arra várni, hogy Angelina rendezői karrierje beinduljon. Intim--A sztárfocista szívét egy eladólány hódította meghttp://www.life.hu/intim/20160411-manchester-united-focistaja-morgan-schneiderlin-egy-sportbolt-eladolanyaba-szeretett-bele.htmlTündérmesébe illő történet a Manchester United futballistájának és szerelmének esete. Morgan Schneiderlin labdarúgót egy sportboltban találta el Ámor nyila. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.