Rubint Réka A Nagy Duett Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor oldalán a Nagy Duett színpadán Réka úgy ropta, mint egy igazi cigánylány.

Rubint Réka és Pintér Tibor kettőse, akkor bulit varázsolt a TV2 színpadára, hogy majdnem szétesett a ház. "Az összes pénzt elköltöttük erre a produkcióra" – dobta be Majka a duett után, amikor konfetti zuhatag lepte be a színpadot. "Úgy éreztem magam, mint akit nem hívtak meg a buliba, kívül maradtam" – mondta Kasza Tibi, pedig Rékáék jól ropták, lehet Tibinek nem jön a mulatós rázás.

Berki Krisztián fergeteges volt a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-berki-krisztian-fergeteges-volt-a-nagy-duettben.htmlA macsó produkciójára nagyon kíváncsiak voltunk, nos, ennél ripacsabb Dzsingisz kánt még biztos nem láttunk, de a rogyasztós koreográfiát jól tolta Krisztián.TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa bombanőként tündökölt A nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-demcsak-zsuzsa-bombanokent-tundokolt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA Nagy Duettben a műsorvezető egy férfivadító vörös ruhában mutatta meg tökéletes alakját.TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Keleti Andi összefeküdt Peter Sramekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-keleti-andi-osszefekudt-peter-sramekkel-a-nagy-duettben.htmlA gyönyörű táncosnő egy franciaágyban évelődött Peterrel és egészen jól dalolásztak együtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.