Rengeteget hallhattunk már arról, hogy sokszor megdöbbentő történetek főszereplői lesznek a légutas-kísérők. Nos, az alábbi 5 sztori csak megerősíti, hogy stewardessnek lenni bizony nem mindig leányálom.

Az biztos, hogy mi kikerekedett szemekkel bámultuk a monitort az alábbi 5 sztorit olvasva, amiket légiutas-kísérők osztottak meg a nagyvilággal. Készüljetek fel, van itt minden: lábkörmök, szex a gyerekek szeme láttára, vagy sokak kedvence: entyem-pentyem a WC-ben.

Körömöröm

"Egyszer az egyik utas, miután levágta a lábkörmeit, magához hívott, és megkért, hogy dobjam ki őket. A fintor persze azonnal kiült az arcomra, szerintem ezt látva ő is érezte, hogy túl messzire ment."

Forrás: giphy.com

Pilótaszex

"Először és utoljára jöttem össze az egyik kollégámmal, egy pilótával. Las Vegasba repültünk, majd a leszállás után kopogtatott a szállodaszobám ajtaján. Elhívott egy italra, amiből persze több lett. Egy sztriptízbárban kötöttünk ki, majd a szobámban. Órákig szexeltünk, másnap pedig hazarepültünk, ki-ki a saját családjához. Azóta nem láttam, de még mindig mosolygok, ha eszembe jut."

Forrás: giphy.com

Sztárok ásza

"Egy híres hollywoodi sztár csücsült az első osztályon, majd az éjszaka közepén ritmusosan pittyegett a légiutas-kísérőket hívó gomb. Rohantam a businessosztályra, de semmi gond nem volt. Ezután siettem az első osztályra, és észrevettem, hogy a híresség épp a mosdóban "turbékolt" a menedzserével, szóval valamelyikőjük popsija nyomogathatta a hívógombot. Kedvesen megvártam, míg végeztek, egy héttel később pedig az újságokban olvastam, hogy a sztár felesége terhes..."

Forrás: giphy.com

Lepedőakrobaták a felhők felett

"Egy kamasz pár üldögélt hátul, egy plédbe burkolózva, de tisztán kivehető volt, ahogy a lány a fiú ölében épp lelkesen "munkálkodott". Háromszor kellett rájuk szólnom, míg végre abbahagyták. De ez még semmi, gyerekek is voltak a járaton, akik mindig mellettük járkáltak a mosdóba."

Forrás: giphy.com

A csúcson kell abbahagyni

"Madridba repültünk, és az utasok között volt egy dekoratív lány is, aki jövendőbeli főnökeivel együtt repült. Állítólag a lány munkaszerződését írták volna alá Madridban. De ekkor jött a csavar. A lány sorra rendelte az italokat, majd nem hittem a szememnek...Magához nyúlt! Odament egy kollégám, és megkérte, hogy hagyja abba, erre a lány felugrott, és elrohant a mosdóba, és magára zárta az ajtót. Amikor kijött, visszakísértük a helyére, erre ismét maszturbálni kezdett. Talán mondanom sem kell, hogy a főnökei azonnal sztornózták az állásajánlatot."