légiutas kísérő stewardess repülő sztori repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget hallhattunk már arról, hogy sokszor megdöbbentő történetek főszereplői lesznek a légutas-kísérők. Nos, az alábbi 5 sztori csak megerősíti, hogy stewardessnek lenni bizony nem mindig leányálom.

Az biztos, hogy mi kikerekedett szemekkel bámultuk a monitort az alábbi 5 sztorit olvasva, amiket légiutas-kísérők osztottak meg a nagyvilággal. Készüljetek fel, van itt minden: lábkörmök, szex a gyerekek szeme láttára, vagy sokak kedvence: entyem-pentyem a WC-ben.

Körömöröm

"Egyszer az egyik utas, miután levágta a lábkörmeit, magához hívott, és megkért, hogy dobjam ki őket. A fintor persze azonnal kiült az arcomra, szerintem ezt látva ő is érezte, hogy túl messzire ment."

Forrás: giphy.com

Pilótaszex

"Először és utoljára jöttem össze az egyik kollégámmal, egy pilótával. Las Vegasba repültünk, majd a leszállás után kopogtatott a szállodaszobám ajtaján. Elhívott egy italra, amiből persze több lett. Egy sztriptízbárban kötöttünk ki, majd a szobámban. Órákig szexeltünk, másnap pedig hazarepültünk, ki-ki a saját családjához. Azóta nem láttam, de még mindig mosolygok, ha eszembe jut."

Forrás: giphy.com

Sztárok ásza

"Egy híres hollywoodi sztár csücsült az első osztályon, majd az éjszaka közepén ritmusosan pittyegett a légiutas-kísérőket hívó gomb. Rohantam a businessosztályra, de semmi gond nem volt. Ezután siettem az első osztályra, és észrevettem, hogy a híresség épp a mosdóban "turbékolt" a menedzserével, szóval valamelyikőjük popsija nyomogathatta a hívógombot. Kedvesen megvártam, míg végeztek, egy héttel később pedig az újságokban olvastam, hogy a sztár felesége terhes..."

Forrás: giphy.com

Lepedőakrobaták a felhők felett

"Egy kamasz pár üldögélt hátul, egy plédbe burkolózva, de tisztán kivehető volt, ahogy a lány a fiú ölében épp lelkesen "munkálkodott". Háromszor kellett rájuk szólnom, míg végre abbahagyták. De ez még semmi, gyerekek is voltak a járaton, akik mindig mellettük járkáltak a mosdóba."

Forrás: giphy.com

A csúcson kell abbahagyni

"Madridba repültünk, és az utasok között volt egy dekoratív lány is, aki jövendőbeli főnökeivel együtt repült. Állítólag a lány munkaszerződését írták volna alá Madridban. De ekkor jött a csavar. A lány sorra rendelte az italokat, majd nem hittem a szememnek...Magához nyúlt! Odament egy kollégám, és megkérte, hogy hagyja abba, erre a lány felugrott, és elrohant a mosdóba, és magára zárta az ajtót. Amikor kijött, visszakísértük a helyére, erre ismét maszturbálni kezdett. Talán mondanom sem kell, hogy a főnökei azonnal sztornózták az állásajánlatot."

A britek imádják az anális szexet, a kormány aggódikhttp://www.life.hu/intim/20160412-a-britek-imadjak-az-analis-szexet-a-kormany-aggodik.htmlA brit kormány jelentése szerint egyre elterjedebb az anális szex, annak ellenére is, hogy kimutatták: annyira nem is élvezik a nők. Mindezért a pornót teszik felelőssé. IntimThinkstockFérjhez megy Hilary Swank! - Megmutatta az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/intim/20160406-hillary-swank-megmutatta-az-eljegyzesi-gyurujet.htmlHilary Swank nem pazarolja az időt, mindössze egy év után eljegyezte szerelme, az egykori profi teniszjátékos, Ruben Torres. IntimAFPSztriptízt kapott anyjától szülinapjára a 8 éves fiúhttp://www.life.hu/intim/20160401-sztriptizt-kapott-anyjatol-szulinapjara-a-8-eves-fiu.htmlAz biztos, hogy sikerült felejthetetlenné varázsolnia fia 8. szülinapját annak az édesanyának, aki egy sztriptíztáncosnőt rendelt a szülinapi zsúrra. Intim--A várandós Emily Blunt őszintén mesélt a terhességérőlhttp://www.life.hu/intim/20160330-emily-blunt-oszinten-vallott-a-ket-terhessege-kozti-kulonbsegekrol.html"Arról is megfeledkeztem, hogy gyereket várok!" - mesélte Emily Blunt, amikor az első és a második terhessége köztötti különbségekről kérdezték. Intim--A gigamellű Playboy-modell elárulta, hogy miért nem örül a méreteinekhttp://www.life.hu/intim/20160325-a-playboy-modell-elegge-mellre-szivta-hogy-masok-szerint-plasztikaztatta-melleit.htmlAz Playboy-modell és egyben Instagram sztár, Lindsey Pelas elég nagy tehetséggel lett megáldva, - már ami a melleit illeti - és amíg ő válltig állítja, hogy méreteit a genetikának köszönheti, addig sokan biztosak abban, hogy sebész keze van a dologban. IntimOrigoA gigamellű Playboy-modell elárulta, hogy miért nem örül a méreteinekhttp://www.life.hu/intim/20160325-a-playboy-modell-elegge-mellre-szivta-hogy-masok-szerint-plasztikaztatta-melleit.htmlAz Playboy-modell és egyben Instagram sztár, Lindsey Pelas elég nagy tehetséggel lett megáldva, - már ami a melleit illeti - és amíg ő válltig állítja, hogy méreteit a genetikának köszönheti, addig sokan biztosak abban, hogy sebész keze van a dologban. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.