Tóth Andi: „Peti szakítási módszere nem volt túl elegáns"

Fotó: Zsigmond László /Life.hu -
Bali szerelem Spoon Péter nyaralás szakítás veszekedés Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a romantikus nyaralás Balin az X-Faktor győzetese nem tudta megmeneteni szerelmét, Spoon Petivel.

Véget ért az egy éve tartó szerelem, hiába készített Peti gitárhúrból eljegyzési gyűrűt Andinak, a viták felőrölték a fiatalok kapcsolatát – írja a Bors.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

„Amikor Andi Pestre került, próbáltam mindenben támogatni és mellette lenni, hogy ne érezze magát egyedül. Emiatt az én életem és a barátaim háttérbe szorultak, és hiába próbáltunk megoldásokat találni a problémákra, nem tudtunk közös nevezőre jutni. Nagyon sajnálom, hogy nem működött a dolog, még mindig szeretem Andit, de el kellett engednünk egymást" – mondta Peti, aki az utolsó pillanatig küzdött a szakítás ellen. Balin távol a problémáktól, úgy tünt működik a kapcsolat, ám amikor hazajöttek, egy hatalmas veszekedés után az énekes szakított Andival.

„Szerettem volna megbeszélni a dolgot, hiszen Balin nagyon boldogok voltunk, de tény, hogy előtte sokat veszekedtünk. A szakítás utáni első két nap szomorúan telt, sokat sírtam, de körbevettem magam barátokkal, dolgoztam, egy idő után újra nevettem. Megbántott, de már nem haragszom rá, bár a szakítási módszere nem volt túl elegáns. Úgy éreztem, egy új arcát látom, amit ezelőtt még soha. De ennek így kellett történnie" – fogalmazott Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.