Szinetár Dóra: "Sokáig tartott, míg elfogadtam magam"

boldogság párkapcsolat Szinetár Dóra elfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár sok szerepbe bújt már a színésznő, saját maga elfogadásához hosszú út vezetett. Saját bevallása szerint viszont már lassan a fináléhoz közelít.

Nehéz úgy elfogadni egymást, ha saját magunkkal sem vagyunk kibékülve. Szinetár Dóra is tudja ezt, hiszen neki is sok időbe került, hogy barátságban éljen saját magával. Habár elvileg mindene megvolt a boldogsághoz, mégsem érezte teljesnek az életét. A színésznőnek a Shrek című musical is tanulsággal szolgált.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

“A Shrekben nem pusztán arról van szó, hogy a másikat el kell fogadnunk, hanem főleg arról, hogy ezt nem tudjuk megtenni saját magunk elfogadása nélkül. Sokáig tartott, mire meg tudtam bocsátani magamnak, hogy bár mindenki más szerint mindenem megvolt a boldogsághoz, mégsem tudtam ezt igazán megélni” - vallotta be a színésznő. Hozzátette, a párkapcsolat, a gyerekek és a sikeres karrier sem mindig elég.

“Két embernek hiába van meg minden tárgyi adottsága a boldogsághoz, ha mást értenek ezalatt a fogalom alatt ,

akkor évekig próbálhatják várni, hogy a másikat is végre az tegye boldoggá, ami őket - ez nem fog sikerülni” - magyarázta Dóra a Hot! magazinnak. Azt is elmondta, hogy az elmúlt négy évben sok minden megváltozott körülötte, férje pedig erősíti őt.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

“Zalán nagyon jól szeret engem, és csodálatosan tudja erősíteni bennem a hitet, hogy alkalmas vagyok bármire, amiben hiszek, amit szeretek és amibe időt, energiát teszek” - mondta Szinetár Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.