Megdöbbentő! Öt évig élt remeteként Nádas György

remete házasság Nádas György szerelem vallomás megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt a humorista megtalálta jelenlegi feleségét, Zsuzsit, akivel gyorsan esküvőre került a sor, voltak magányos időszakok az életében..

Nádas György hatalmas szimbiózisban él feleségével, akivel mióta összeházasodtak, egy napot nem töltöttek egymás nélkül. A házasság előtt azonban, magányosan élt a humorista.

„Öt évig remeteként egyedül éltem Szentendre tetején, és azt hittem, már sosem találom meg a párom" – fogalmazott Gyuri, akinek ezek után toppant be Zsuzsi az életébe, és ott is maradt.

Elvették Medveczky Ilonától a rokkantkártyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-medveczky-ilona-tancmuvesztol-elvettek-a-rokkantkartyajat.htmlA táncművész szomorúan vette tudomásul, hogy mozgáskorlátozott igazolványát, nem újította meg a hatóság. TV + Sztárok--Freddie: „A végén emlegessenek minket"http://www.life.hu/sztarok/20160422-freddie-a-dal-2016-gyoztese-varja-a-eurovizios-dalfesztivalon-valo-megmerettetest-de-nem-latolgatja.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója arról vallott, izgul-e a nagy megmérettetés előtt, és szeretné-e, hogy a verseny végén nyomot hagyjon az emberekben. TV + Sztárok--Pincében csábította el a lányokat Hajdú és Gönczihttp://www.life.hu/sztarok/20160422-hajdu-peter-musorvezeto-es-gonczi-gabor-musorvezeto-annak-idejen-a-pinceben-csabitotta-a-lanyokat.htmlA két műsorvezetőt évtizedes barátság köti össze és bizony fiatalkorukban volt, hogy vad kalandokat éltek át együtt. TV + Sztárok--Nyertes Zsuzsa miniszoknyában rázta a fenekét - Mindenki megdöbbent!http://www.life.hu/sztarok/20160421-nyertes-zsuzsa-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-kemenyen-razta-a-bulat.htmlA színésznő a Hal a tortán adásában állt társai elé és miniszoknyába próbált breakelni, végül pedig fejre állt. TV + Sztárok--Varga Viktor rosszul lett Ada vacsoráján http://www.life.hu/sztarok/20160422-varga-viktor-felrenyelt-egy-pezsgotablettat-megijesztette-e-vendegeket-ada-segitett-rajta.htmlAz énekes nagy butaságot csinált, mellyel alaposan megrémisztette Adáékat, és persze saját magát is. A Hal a tortán eddigi legijesztőbb jelenetét láthattuk. TV + Sztárok--Freddie nyeri az Eurovíziót az angolok szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-freddie-dalatol-hangos-a-kulfoldi-sajto-imadjak-az-angolok-a-magyar-enekes-dalat.htmlA magyar énekes főleg lélekben készül a nagy megmérettetésre. Egy angol online újságban most azt írják, hogy övé az egyik legerősebb dal a mezőnyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.