Hoppá! Caitlyn Jenner John Travoltával randizgat?

Forrás: AFP -
John Travolta meleg transzneműek Caitlyn Jenner Hollywood randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem újkeletűek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy John Travolta a saját neméhez is vonzódik, most pedig arról szólnak a hírek, hogy nem is akárkivel, hanem a nemrég nővé vált Caitlyn Jennerrel randizgat titokban.

Annak ellenére, hogy 25 éve él házasságban Kelly Prestonnal, a hollywoodi színészről többször felröppentek már olyan hírek, hogy saját neméhez is vonzódik. Több férfi állította, hogy viszonya volt a színésszel, a National Enquirer legfrissebb információi szerint pedig John Travolta ismét megcsalja feleségét, méghozzá a nem is olyan rég nővé vált Caitlyn Jennerrel.

Forrás: AFP

A két sztárt állítólag a repülés hozta össze, és a lap információi szerint már egy ideje randiznak egymással. Ez Cailtlyn Jenner részéről nem is olyan nmeglepő, hiszen a 66 éves transznemű ikon korábban már nyilatkozta, hogy férfira vágyik.

Kiderült, melyik országban elégülnek ki a legtöbbenhttp://www.life.hu/intim/20160425-kutatas-kideritette-hol-a-legkielegitobb-a-parok-szexualis-elete.htmlFriss kutatásban ismertették azokat az országokat, ahol a leginkább elégedettek a párok a szexuális életükkel. Intim--Lewis Hamilton vizes képétől minden bugyi nedves leszhttp://www.life.hu/intim/20160424-lewis-hamilton-forma-1-es-vilagbajnok-szexi-kepet-posztolt-instagram-oldalara.htmlAkadnak jóképű Forma-1-es pilóták, de a közvetítések során igen keveset láthat belőlük az ember lánya, a védőruha és a sisak ugyanis szinte mindnen izgalmas részletet eltakar. Lewis Hamilton azonban most úgy is mondhatnánk, hogy ledobta a textilt. Intim--Az első szex izgalma: mi jár ilyenkor a pasik fejében?http://www.life.hu/intim/20160423-az-elso-szex-izgalma-mi-jar-ilyenkor-a-pasik-fejeben.htmlMármint nem az életben első szex, hanem egy új partnerrel történő első ágyba bújás esetéről van szó - ami bizony ugyanannyira tud stresszes, mint izgató is lenni, többek között a két ember habitusától és attól függően, mennyire illenek egymáshoz. Férfiakat kérdeztünk, hogy ők hogyan élik meg az ilyen helyzeteket. Intim--Ez a dögös, bögyös, szöszi tűnik fel hamarosan a meztelen magyar valóságshow-ban (18+)http://www.life.hu/intim/20160424-ez-a-dogos-bogyos-szoszi-tunik-fel-hamarosan-a-meztelen-magyar-valosagshow-ban.htmlKloé majdnem egy fejjel magasabb, mint az első részben látható két riválisa. Kis takarással voltak fotózásai, de erotikus filmben nem láthatta senki – állítja. Az Ádám keresi Évát reality szereplőjével beköltözés előtt beszélgetett az Origo. Intim--Időutazás: Ez volt Emily Ratajkowski első szexi Instagram-képehttp://www.life.hu/intim/20160423-ez-volt-emily-ratajkowski-szinszno-elso-szexi-instagram-kepe.htmlNem telik el úgy hét, hogy a szuperszexi Emily ne örvendeztetné meg követőit egy-egy nagyon dögös képpel. Mi most visszatekertük az idő kerekét és megnéztük, milyen fotót tett közzé az elsők között a fiatal színésznő. IntimOrigoMészáros Dóra: "Egy nő nem érdemel ilyesmit" - Legénybúcsús seggrepacsibotrány!http://www.life.hu/intim/20160423-meszaros-dora-sztriptiztancos-szerint-egy-no-sem-erdemel-ilyen-banasmodot.htmlA sztriptíztáncoslány a nyilvános Facebook-adatlapján adott hangot nemtetszésének, miután egyik legénybúcsús műsorát követően az ünnepelt férfi hatalmasat csapott a fenekére. Az ütés nyomával szemléltetett fotóhoz írt szöveget teljes egészében közöljük. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.