Nicole Kidman: "Prince egyik dalára csókolóztam először"

csók Prince dal Nicole Kidman énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös hollywoodi színésznőt nagyon megviselte az 57 éves énekes halála. Egy magazinnak adott interjúban őszintén beszélt az érzéseiről, emellett egy-két magánéleti titkot is elárult magáról. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Prince állítólag annyi fájdalomcsillapítót szedett, amitől napokig nem tudott elaludni. A tragédia körülményeiről a mai napig elég ködös hírek érkeznek, de a legfrissebb információk szerint drogtúladagolás okozta a korai halálát. Több sztárt rettenőten megviselt a dolog, köztük Nicole Kidmant, aki elmondása szerint az énekes Doves Cry című dalára csókolózott először - írja a Dailymail.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

"Az első nagy szerelmemmel egy házibuliban voltunk, amikor felcsendült ez a nóta. Prince egyik dalára csókolóztam először, mely örökre belém égett. Csodás pillanat volt. Egy csomó dolog eszembe jutott, amikor hallgattam a dalait. Túl korán ment el, szomorú vagyok" - nyilatkozta a színésznő.

/1108/Szige20118103155

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.