Kiderült! Paul McCartney gruppenszexre izgult

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Heather Mills Beatles szexi Paul McCartney botránykönyv gruppen szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb Beatles-botránykönyv van a láthatáron, amelyből kiderül, hogy négyes szex és egy szerelemgyerek miatt lett majdnem vége Paul McCartney karrierjének.

A könyv írója Philip Norman ezúttal Paul McCartney magánéletéről lebbentette fel a fátylat. Állítólag a sztár beleegyezését adta a mű megjelenéséhez, mert neki az volt a fontos, hogy a Heather Millsszel való házassága és válása a valóságnak megfelelően legyen megírva. Az író pedig cserébe azt kérte, hogy régi szaftos csajozásairól szabadon írhasson – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Larry Busacca

A botránykönyvből kiderült, hogy McCartney maga sem tudja, hány gyereke született egyéjszakás kalandjaiból, hiszen előfordult, hogy egyszerre három nőt vitt az ágyába, akik azonnal elfecsegték, kivel és hányan kényeztették egymást. Ilyenkor a menedzser lépett közbe és fizetett a csajoknak a hallgatásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.