Liz Hurley ledobta a felsőjét az afrikai forróságban

Kenya melltartó Elizabeth Hurley Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem igazán tudjuk, hogy az 50 éves színésznő domborulataitól, az Instagram-képén látható tűztől, netán az afrikai forróságtól, de az biztos, hogy valamitől olyannyira felforrósodott a hangulat, hogy még a monitorunk is megolvadt.

Liz Hurley jelenleg Kenyában nyaral, és erről természetesen lőtt is egy szelfit a rajongóknak.

Nem is akármilyet!

A színésznő ledobta a felsőjét és egy szál melltartóban pózolt a hálószobájában ropogó tűz mellett. Mi tagadás, Liznek nincs is oka takargatni magát, hiszen hála a tudatos és egészséges életmódjának, az immár 50 éves színésznő jobb formában van, mint valaha.

Forrás: Instagram / Liz Hurley

Elképesztő testet villantott az 50 éves Elizabeth Hurley

Liz, vegyítve a kellemest a hasznossal, képmegosztó oldalán pózol saját tervezésű bikinikollekciójának egyik darabjában. Láttuk már ennél lengébb öltözékben is: annak idején dekoltázsával kérkedett egy sort forgatási szünetében, szakítása után pedig meztelen szelfivel kényeztette követőit Instagram oldalán. A teljes sikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.