Nem is akkor szakított Chris Martin és Gwyneth Paltrow, amikor bejelentették

Forrás: AFP -
Chris Martin válás Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár körül soha nem volt túl nagy botrány, nevelgették gyermekeiket és látszólag harmóniában éltek. Ezért aztán mindenkit meglepett, amikor bejelentették válásukat, most pedig kiderült, hogy az egész jóval korábban megtörtént már.

Gwyneth Paltrow őszintén beszélt azokról az időkről, amikor szétmentek férjével. Saját elmondása szerint sem neki, sem zenész társának nem volt könnyű helyzet, de végig csak a gyerekeket tartották szem előtt. Számukra ők a legfontosabbak, így úgy próbálták lezárni, hogy az a legkevesebb fájdalommal járjon.

Forrás: AFP

“Mi már szétváltunk egy évvel azelőtt, hogy bejelentettük volna. Ez tényleg nem volt könnyű számomra és biztos vagyok benne, hogy számára sem. Hálás vagyok, hogy a gyerekeinken ne legyen nagyon rossz, és, hogy folytathassuk a családi vacsorákat is” - mesélte a színésznő. Hozzátette, mindketten egyetértettek abban, hogy a legjobb döntést hozták meg a szétválással, és mindent megtettek azért, hogy a lehető legbékésebben rendezzék el a dolgaikat - írja a Red Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.