A 27 éves Danny Wagster nem híve a védekezésnek, ennek ellenére előfordul, hogy egy héten 5-6 lánnyal is szexel. Ő lenne Nagy-Britannia legrosszabb randipartnere?

Danny Wagster még csak 27 éves, ám már 2500 nőt csalt ágyba - legalábbis ezt állítja a The Sun magazinnak adott interjújában. A személyi edzőként dolgozó srácra saját bevallása szerint tapadnak a nők, munkájából kifolyóan pedig rengeteg csinos hölggyel találkozik, ami igencsak megkönnyíti a dolgát.

Forrás: Facebook/Danny Wagster

Előfordul, hogy egy héten akár 5-6 lánnyal is szexel, megállapodni pedig egyelőre nem akar: elmondása szerint édesapjának is 12 gyereke született 5 különböző nőtől. Danny nem tartja kiemelkedően fontosnak a biztonságos szexet: ha a partnere megkéri rá, akkor felhúz egy óvszert, de annyira nem kedveli.

A nemi betegségek ellen rendszeres szűrővizsgálatokkal védekezik, és eddig 2 lányt ejtett teherbe: mindkettőnek abortusz lett a vége, ahová elkísérte őket. Danny szerint ha egyszer valaha párkapcsolata lesz, akkor az nem egy lánnyal, hanem egy erős, határozott nővel lesz: Olyasvalaki kell nekem, aki azt mondja, hogy elég volt, abba kell hagynod. Meg kell találnom a hozzám illő nőt.

Te mit vállalsz be egy jó szexért?
Lehet, hogy idáig nem találkoztál a környezetedben HIV-fertőzöttel, de ez korántsem jelenti azt, hogy kényed-kedved szerint habzsolhatod a szexuális élvezeteket. Sajnos nincs második esély, ha csak egyetlen egyszer nem voltál észnél. A Life.hu cikkéért kattints ide!