Katalin hercegné és Vilmos herceg április 29-én ünnepli 5 éves házassági évfordulóját.

Egy egész világ követte nyomon az egykori Kate Middleton és Vilmos herceg párkapcsolatát a megismerkedésüktől kezdve az esküvőjükön át a közös gyermekeik megszületéséig. A hercegi pár már 12 éve van együtt, amelyből 5 éve házastársként élnek együtt, ám a mai napig dúl a szerelem közöttük - állítja a Mirror által megkérdezett testbeszéd szakértő, Judi James.

Forrás: AFP/Odd Andersen

A specialista Katalin és Vilmos közös fotóit vette sorra, amelyek alapján megállapította, a mai napig rajonganak egymásért. A legutóbbi, indiai közös útjuk során készült képeken amikor közel ültek egymáshoz, voltak kisebb pillanataik, amikor látszottak az intimitás jelei, és visszatértek megismerkedésük kezdeteihez.Fizikai értelemben nézve könnyeden viselkednek egymás társaságában, bár Kate mosolya mindig makulátlan, a kis gödröcskék az arcán jelzik, mennyire élvezi, hogy közel van férjéhez" - mondta el a lapnak James.

Titkok az esküvőről - erről suttogott Vilmos és Katalin
Aki élőben is nyomon követte az esküvői ceremóniát, az láthatta, hogy Vilmos és Katalin jópárszor egymásra mosolyogtak, és többször egymás fülébe suttogtak. Vajon miket mondhattak egymásnak a szerelmes fiatalok? A Life.hu cikkéből kiderült - kattints ide!