Összeilletek a pároddal? A genetikátok elárulja

Forrás: Thinkstock -
vizsgálat párkapcsolat teszt genetika szerelem DNS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kisebb vagyon ráfordításával könnyedén kiderítheted, hogy ő-e az a bizonyos nagy Ő.

250 dollár, vagyis körülbelül 67 ezer forintnak megfelelő összegért már bárki számára kiderülhet, hogy választottjával valóban összepasszolnak-e vagy sem.

Forrás: Thinkstock

Legalábbis ezt ígéri a GenePartner nevű cég, amely pusztán a gének alapján megmondja, mekkora esélyetek van egy hosszútávú, romantikus párkapcsolatra és közös gyerekvállalásra. A kulcs az úgynevezett HLA-génekben rejlik: ezek az immunrendszerért felelős gének, amelyek minél különbözőbbek a pároknál, annál jobban összeillenek.

A bizonyosság ára - DNS-teszt hűtlenségre

Te is nyomoztál már a pasid után titkos rúzsnyomokat és hajszálakat keresve a zakóján? Kíváncsi voltál esetleg a privát levelezésére, vagy titokban megnézted az SMS-eit a telefonján? Jó lett volna akkor, vagy épp most bizonyosan tudni, hogy hűtlen vagy sem a párod? Lássuk, hogyan tesztelhető a hűtlenség: kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.