Meztelen fotózásra készül a transznemű díva, Caitlyn Jenner

Forrás: Instagram/Caitlyn Jenner -
fotózás Sports Illustrated Bruce Jenner meztelen Caitlyn Jenner transzneműség magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-Jenner család egykori családfője, a nővé vált Bruce Jenner a hírek szerint merész lépésre szánta el magát.

A Vanity Fair magazin után a Sports Illustrated címlapját készül meghódítani Caitlyn Jenner - méghozzá egy szál semmiben. Legalábbis ezt állítja a US Weekly forrása, aki szerint a tavaly nővé vált egykori olimpiai bajnok mindössze egy amerikai zászlót és egy aranyérmet fog viselni a soron következő fotózásán.

Forrás: Instagram/Caitlyn Jenner

A címlap az egykori Bruce Jenner az 1976-os montreáli nyári olimpián aratott győzelmének 40. évfordulóját fogja ünnepelni. Caitlyn Jenner tavaly debütált a Vanity Fair címlapján nővé válásának útja végén, néhány hónappal később pedig neki ítélték 2015 bátorságdíját.

5+1 eset, amikor a Kardashian-Jenner család sokkolt

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. Kattints ide a cikkért!

Hollywoodi celebnők, akik megvoltak Brad Pittnekhttp://www.life.hu/intim/20160428-brad-pitt-szinesznek-ezek-a-hollywoodi-celebnok-voltak-meg-demi-moore-gwyneth-paltrow-geena-davis.htmlHollywood elsőszámú sármőrje immár 10 éve együtt van gyermekei édesanyjával, Angelina Jolie-val, Brad Pitt mosolya azonban korábban híresebbnél híresebb nőkről varázsolta le az alsóneműjét - és itt most nem csupán egykori feleségére, Jennifer Anistonra gondolunk. Összegyűjtöttük, kik voltak azok. Intim--Őszintén beszélt nevelt lányával kötött, 19 éve tartó házasságáról Woody Allenhttp://www.life.hu/intim/20160505-woody-allen-szinesz-rendezo-19-eve-tarto-hazassagarol-beszelt.htmlAz Oscar-díjas író és rendező szerint felesége, Soon-Yi Previn adja az ő életörömét, és ő maga is rengeteget segített neki abban, hogy jobbá tegye az életét. Intim--5 dolog, amit minden pasinak azonnal abba kell hagynia az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160503-5-dolog-ami-tilos-a-pasiknak-szex-kozben.htmlAmi az egyiknek izgató, az a másiknak vágyölő. A Life.hu összegyűjtötte azt az 5 dolgot, amelyeket jobb, ha minden férfi észben tart, mielőtt szexre kerülne sor. Intim--Kiderült! Ezzel az énekesnővel lépett félre Beyoncé férjehttp://www.life.hu/intim/20160426-beyonce-ferje-jay-z-rita-ora-enekesnovel-csalta-meg-az-enekesnot.htmlA rajongók következtetése szerint jó okunk van gyanakodni arra, hogy Jay Z egy brit énekesnővel szűrte össze a levet. Intim--Összeilletek a pároddal? A genetikátok eláruljahttp://www.life.hu/intim/20160503-a-dns-etek-megmondja-hogy-osszeilletek-a-paroddal-vagy-sem.htmlEgy kisebb vagyon ráfordításával könnyedén kiderítheted, hogy ő-e az a bizonyos nagy Ő. Intim--"Bepisiltem orális szex közben" - 5 kínos szexbaleset, amibe te is belepirulszhttp://www.life.hu/intim/20160427-5-kinos-szexbaleset.htmlHa már nem mondhatod el senkinek, mondd el mindenkinek! A Reddit felhasználói szerencsére nem szégyenlősek, ha szex közben elszenvedett, cikis pillanataikat kell megosztaniuk az internet közönsége előtt. Összegyűjtöttük az 5 legütősebbet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.