Az Oscar-díjas író és rendező szerint felesége, Soon-Yi Previn adja az ő életörömét, és ő maga is rengeteget segített neki abban, hogy jobbá tegye az életét.

Woody Allen a The Hollywood Reporternek adott interjújában beszélt feleségéről, Soon-Yi Previnről, akivel immár 19 éve házasodott össze.

Forrás: AFP/Craig Barritt

Nos, életem egyik legnagyszerűbb élménye a feleségem. Nagyon nehéz gyerekkora volt Koreában: árvaként élt az utcákon, a szemetesből élt, és 6 évesen éhezett. Aztán felkapták, és betették egy árvaházba - magyarázta a lapnak a komikus, aki 61 évesen vette feleségül a nála 30 évvel fiatalabb Soon-Yi-t, exfelesége, Mia Farrow nevelt lányát. Képes voltam arra, hogy jobbá tegyem az életét. Hatalmas lehetőségeket adtam neki, és ő élt is velük. És hogy mennyire tartják a kapcsolatot Mia Farrow-val? Nem. Nem hiszem, hogy New Yorkban él. Szerintem most Connecticutban él. Nem vagyok benne biztos. Vagy az UNICEF miatt utazik. Mia Farrow és Woody Allen hosszú éveken át pereltek a nevelt gyerekeik gyermekfelügyeleti jogáért, Farrow pedig azt is állította, hogy a színész-rendező szexuálisan zaklatta az akkor 14 éves örökbefogadott lányukat, Malone-t. Woody Allent felmentették a vád alól, a Soon-Yi-vel való kapcsolatát azonban a bíróság is élesen elítélte.