Civilben is együtt maradt a pucér valóságshow első párja, Petra és Josie

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke -
pucérkodás valóságshow Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon úgy tűnik, komolyra fordult a kapcsolatuk, hiszen közös lakást keres a meztelen valóságshow szerelmespárja, Petra és Josie.

Az Ádám keresi Évát első "nyertesei" együtt képzelik el a folytatást. A fiatalok már egy ideje vadásszák a számukra legmegfelelőbb szerelemi fészket, ahol tervük szerint egész életüket leélhetik majd. Kettejük szerelme olyan erős, hogy már a házasság is szóba került, de ehhez először a másik szüleivel kell elfogadtatni szívük választottját. Petra szerint egyáltalán nem ment könnyen a bemutatkozás, tartott Josie anyukájától. Nem is alaptalanul, a fiú anyukája műmellű cafkának nevezte a "plázacica" Petrát - írja a Blikk.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

"Az első találkozásnál éreztem, hogy Josie anyukája nem lát szívesen, és be is vallotta, hogy ellenszenves voltam neki a képeken, pedig szerintem nagyon cuki vagyok" - mosolygott Petra, aki becsülte az őszinteségét és még jobban esett, amikor az első közös vacsi után a mama elismerte, pozitívan csalódott benne.

"A családom minden tagja durvábbnak gondolta a naturista párkeresést. Édesanyám szerint nem mutogattam, hanem felszabadultan adtam magam egy olyan helyen, ahol ezt megtehettem" - emlékezett az ózdi lány, akinek a barátai is gratuláltak, hogy övé lett a leghelyesebb fickó. "A plázákban sugdolóztak mögöttem, ami valahol jó érzés, de zavaró is" - magyarázta a bombázó, akinek testén sok ezer férfi legeltette a szemét.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

"Persze, hogy ez zavar!" - válaszolta Josie arra a kérdésre, milyen érzés tudni, hogy sok férfi látta már Petrát meztelenül. "Olyan pasi nincs, akit az ilyesmi ne zavarna, de azért jelentkeztünk a műsorba, mert bírjuk az extrém dolgokat. Mi így találtunk egymásra" - büszkélkedett a fiatalember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.