Szuper szextrükk, ha kicsi a pénisz

Forrás: Thinkstock -
megoldás gond szex misszionárius póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A misszionárius póz sem rosszabb, mint a többi, a lényeg mindig a változatosságon van. Kifejezetten izgató érzés is lehet, hogy egy erős férfi feléd magasodik, de persze akadnak ezzel a pozícióval (is) problémák. Íme, a 4 legáltalánosabb baj, és a megoldásuk.

Nem túl nagy a pénisze, de szeretnéd jobban magadban érezni?

Nem probléma, csak tegyél egy párnát a feneked alá, így olyan pozícióba kerülsz, hogy ő is beljebb tud hatolni benned.

Forrás: Thinkstock

Csöpög a fejéről az izzadság?

Könnyebb megoldani, mint gondolnád. Finoman húzd le a fejét a tiéd mellé, így a párnára felitatja a nem kívánt izzadságot, miközben a fejetek így is összeér.

Úgy érzed, a csiklód soha nem kapott kevesebb stimulációt, mint ebbe a pózban?

A legegyszerűbb megoldás, ha rásegítesz egy kicsit te magad, de ha nem akarsz ezen dolgozni, akkor ilyenkor is a csípőd helyzetének megváltoztatásában rejlik a megoldás. A párna a fenék alatt szintén segíthet, vagy, ha nagy bizodalmad van a felsőtestének erejében, ráveheted, hogy ő adjon egy kis plusz izgatást az ujjaival.

Forrás: Thinkstock

Olyan érzés, mintha te nem is csinálnál semmit?

A misszionárius póz nem arról szól, hogy a nőknek csak feküdnie kell, bizony te is mozgathatod a csípődet közben, sőt, kötelező, mert így nemcsak saját magadnak teszed sokkal kellemesebbé az együttlétet, hanem a partnerednek is.

A póz, amiben mindenki elveszítette a szüzességét

A legegyszerűbb szexuális pózok közé sorolják a misszionáriust, ugyanakkor a szerelemben mégis ez a legintimebb helyzet. Szemkontaktus, egymásba olvadó testek és forró csókok kísérik a szeretkezést. Íme, a misszionárius az alapoktól.
6 dolog, amit minden nőnek tudnia kell orális szex előtthttp://www.life.hu/intim/20160510-6-dolog-amit-a-noknek-tudnia-kell-az-oralis-szex-elott.htmlJól csinálom? Miért hunyta most be a szemét? És miért nem akar megcsókolni utána? Íme, a válaszok a szájjal történő kielégítés legégetőbb kérdéseire. IntimThinkstockMilliókkal húzta le a randipartnereit a nőhttp://www.life.hu/intim/20160510-maria-christina-johnson-69-milliot-lipott-el-randipartnereitol-ugy-hogy-lenyulta-a-szemelyiseguket.htmlEgy nő a szépségét kihasználva különböző netes randioldalakon cserkészte be a gyanútlan férfiakat. De akadt egy kisebb bökkenő: a szívük helyett a pénzüket rabolta el. IntimThinkstockVégleg vége? Brad Pitt más nőt csókolgat!http://www.life.hu/intim/20160510-brad-pitt-kozel-kerult-marion-cotillard-szinesznohoz-egy-forgatason-vegleg-vege-lehet-a-hazassaganak.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie annak idején közös filmjük forgatásán szerettek egymásba, de a köztük lévő tűz jó ideje kihunyni látszik. Elcsábíthatja Brad Pittet egy fiatalabb és szenvedélyesebb színésznő? Intim--Undorító! A gyorsétteremben nyúlt magához egy nő - Videó! http://www.life.hu/intim/20160510-egy-kinai-varos-mcdonald-s-ettermeben-nyult-magahoz-egy-no-video-keszult-az-esetrol.htmlA felvételt egy kínai város McDonald's éttermében készítette egy másik vendég. Többen felháborodtak a nő viselkedésén. IntimThinkstockMegkönnyebbült Kiss László áldozata: A szombati bejelentés óta tud csak jól aludnihttp://www.life.hu/intim/20160509-takats-zsuzsanna-kiss-laszlo-aldozata-akinek-rengetegen-gratulaltak-batorsagahoz.htmlKét nappal ezelőtt beszélt megpróbáltatásairól a 73 éves Takáts Zsuzsanna, akit 1961-ben megerőszakolt Kiss László, az úszóválogatott volt szövetségi kapitánya és két társa, Várszegi Lajos és Lantos László.IntimOrigo5 vélemény férfiaktól az első nagy szerelemről http://www.life.hu/intim/20160509-ferfiak-meselnek-az-elso-nagy-kapcsolatukrol-oszinte-pasivelemenyek-szerelem.htmlEgy ember első hosszabb kapcsolata nagyban befolyásolja a további párkapcsolatait. Erről árulkodnak azok a gondolatok is, melyeket férfiak írtak ki magukból az interneten. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.