Megható szavakkal köszönt el menedzserétől és élete párjától, René Angéliltől az énekesnő, aki egy nemrég adott interjújában vallott az utolsó közös pillanataikról.

Immár négy hónapja, hogy a világhírű énekesnő, Céline Dion elveszítette férjét és egyben menedzserét, René Angélilt, aki hosszú éve óta rákbetegséggel küzdött. A világsztár a napokban a People magazinnak számolt be férjével töltött utolsó perceiről.

Forrás: AFP/John Shearer

"Becsuktam az ajtót, hogy a gyerekek ne érzékeljenek belőle semmit. Térdre ereszkedtem, és megcsókoltam. Ez volt a leghidegebb dolog, amelyet valaha tapasztaltam az életben, de egyben csodálatos is volt.Azt mondtam neki, hogy ígérje meg, hogy nem aggódik. Jól vagyok, a gyerekek is jól vannak, és mindannyian jól leszünk. Elég volt a szenvedésből. Menj el békével. René Angélil összesen hat gyermeket hagyott hátra, köztük a Céline Dionnal közös fiaikat, a 4 éves Eddyt és Nelsont, illetve a 15 éves René-Charlest, akik léggömböket eresztettek a magasba, és csillámporral búcsúztatták az édesapjukat. 

"Eszembe jutott a Fel! című Disney-rajzfilm, amely mindannyiunk kedvence, és a főhős végül léggömbökkel száll fel a magasba.Azt mondtam nekik: apa most ment fel, és jó neki, mert ez egy felemelő érzés.

5 dolog, amit nem tudtál Céline Dionról és René Angélilről
A napokban lesz három hónapja, hogy a többszörös Grammy-díjas énekesnő elveszítette szeretett férjét és egyben menedzserét, René Angélilt. Íme, öt kevésbé ismert tény Céline Dion és René Angélil szerelmének kezdetéről, közös munkájukról és házasságukról. A Life.hu cikkéért kattints ide!