"8 éve vagyok boldogtalan" - Őszintén vallott tönkrement házasságáról Demcsák Zsuzsa

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa házasság TV2 műsorvezető válás család munka férj per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője 4 éven volt házas, majd további 4 évébe telt, mire végérvényesen le tudta zárni tönkrement kapcsolatát exférjével. Demcsák Zsuzsa a boldogságáról és az élet újrakezdéséről beszélt egy nemrég adott interjújában.

Ahogy a Life.hu korábban beszámolt róla, Demcsák Zsuzsa 2011-ben úgy döntött, beadja a válókeresetet és kilép 8 éve tartó házasságából. A TV2 műsorvezetője éveken át tartó pere négy év után zárult le: a bíróság első fokon neki adott igazat, miután Demcsák Zsuzsa lopás, rongálás és súlyos testi sértés miatt feljelentette exférjét.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A pereskedés négy évig tartott, a boldogtalanság a rossz házasságom miatt pedig nyolc éve kísér. Most, hogy lezárult az ügy, eljött az ideje annak, hogy az energiáimat másra összpontosítsam, magamra és a lelki feltöltődésre

A kudarc, amit megéltem a házasságomban, nem ölte ki belőlem ezt az érzést. A szüleimmel megbeszéltük, hogy rosszul választottam, viszont itt van a két gyerekem, akik tökéletesek kívül-belül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.