Demcsák Zsuzsa bűnös tárgyalás per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. Büntetése: pénzbírság.

"Négy év meghurcolás, küzdelem, néha reményvesztettség, de mindig újáéledő erő! Ez van mögöttem. És a hit magamban, az igazamban, a barátaim támogatása, a családom kitartása. Köszönöm! És üzenem minden nőnek, hogy nem szabad feladni és senkit nem bánthatnak se fizikailag se lelkileg!" - írta Demcsák Zsuzsa a Facebook oldalán, miután a bíróság bűnösnek találta a volt férjét rongálás és testi sértés vádjában.

Az ítélet jogerős, a büntetés pedig pénzbírság.

Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

Mint arról beszámoltunk, a pereskedés Demcsák Zsuzsa feljelentése alapján indult. Ő azt állította, hogy a férje súlyosan bántalmazta, meglopta és összetörte különböző értékeit. Bár elsőfokon felmentették a férfit, Demcsák ekkor megdöbbentő képeket hozott nyilvánosságra, és azt állította, hogy a konfliktus után készültek.

Kanye West Emily Ratajkowsky-val csalja Kim Kardashiant?http://www.life.hu/sztarok/20160512-ugy-tunik-valaki-elcsabitotta-kanye-westet.htmlMár több pletyka is szárnyra kelt Kanye West és Kim Kardashian cseppet sem zökkenőmentes házasságáról, de eddig mindig kitartottak egymás mellett. Ám most úgy tűnik, hogy Kanye fejét elcsábította egy másik nő… TV + Sztárok--Amíg mi az esőben ázunk, addig a várandós Megan Fox a strandon izzadhttp://www.life.hu/sztarok/20160512-amig-mi-az-esoben-azunk-addig-a-varandos-megan-fox-a-parton-izzad.htmlA hírek szerint válófélben lévő színésznő büszkén mutogatta egyre kerekebb pocakját a hawaii strandon. TV + Sztárok--Íme a lány, aki az egész albérleti díját eltapsolta egy Beyoncé koncertrehttp://www.life.hu/sztarok/20160512-egy-rajongo-az-egesz-alberleti-dijat-eltapsolta-egy-beyonce-koncertre.htmlVannak Beyoncé rajongók, és vannak a fanatikusok, köztük Chyna Johnson, aki egy Twitter-posztban újságolta el, hogy az albérletre szánt pénzét Beyoncé koncertjegyekre költötte. Nem tudjuk, hogy ez jó hír, vagy sem, de a lány bulizott egy hatalmasat, most pedig valószínűleg költöznie kell. TV + SztárokAFPCoco Austin melleinél csak a pocakja nagyobbhttp://www.life.hu/sztarok/20160509-coco-austin-pocakja-es-mellbimboi-is-megkuzdottek-a-szexi-kontosevel.htmlCoco Austint főleg a meztelenkedős képei tették ismertté, és ezen újdonsült anyaként sem kíván változtatni. Anyák Napja alkalmából például egy elég merész kismama fotóval kedveskedett rajongóinak. TV + SztárokAFPRumer Willis csúnya photoshop-baki áldozata lett - Kiakadt!http://www.life.hu/sztarok/20160504-demi-moore-es-bruce-willis-lanya-rumer-kiakadt-az-egyik-agyonmanipulalt-kepe-miatt.htmlBruce Willis és Demi Moore legnagyobb lánya teljesen kikelt magából az Instagramon: kirakott egy fotót, és mellette azt kérte rajongóitól, hogy mindenki, aki megosztotta addig, azonnal törölje, mert annyira szétretusálták rajta, hogy így már nem őszinte üzenetet közvetít. TV + Sztárok--Íme, még pár ok, amiért Victoria Beckham gyűlölte a Spice Girlsthttp://www.life.hu/sztarok/20160506-victoria-beckham-utalta-a-spice-girlst-szerinte-a-mikrofont-is-kikapcsoltak-amikor-enekelt.htmlBár a Spice Girls-nek köszönhetően ismerte meg a világ, Victoria Beckham már nem szívesen emlékszik vissza azokra az évekre. Ha mégis, akkor is inkább csak panaszkodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.