Katalin hercegné Vilmos herceg féltékenység kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb palotai híresztelések szerint a trónörökös számára is világos, hogy szinte vibrált a levegő felesége és minden idők egyik leghíresebb vitorlázója, Ben Ainslie között.

Korábban a Life.hu is megírta, hogy a képek alapján Katalin hercegné nagyon élvezte a Sir Ben Ainslie-vel töltött vitorlázást, akivel hercegnéi kötelessége miatt találkozott egy vitorlás rendezvényen.

Forrás: AFP/Frank Augstein

A jóképű Sir Ainslie a források szerint megállás nélkül flörtölt a kétgyerekes Katalinnal, akinek állítólag cseppet sem estek rosszul a tőle kapott bókok és a figyelmesség, ráadásul a hercegné köztudottan imád vitorlázni, így bőven volt közös témájuk. Sajnos a Celebrity Dirty Laundry szerint Vilmos már kevésbé díjazta ezt a nagy egyetértésüket. Vajon sikerül megbeszélniük?

Voksán Virág hatalmas keblei között még egy rotring hegy sem férne elhttp://www.life.hu/intim/20160519-brutalis-dekoltazst-villantott-voksan-virag-playmate-dj.htmlEgy mélyen dekoltált felsőben villantott méretes melleket Voksán Virág. IntimOrigoCindy Crawford szerelmi vallomásától nincs ma meghatóbbhttp://www.life.hu/intim/20160429-cindy-crawford-meghatoan-koszontotte-ferjet-szuletesnapjan.htmlMég annyi év elteltével is dúl a szerelem Cindy Crawfrod és férje, Rande Gerber között. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a szupermodell megható szavai, melyekkel szerelmét köszöntötte születésnapján. Intim--A pornós tehetségkutató nyertese majdnem 300 millióval lesz gazdagabbhttp://www.life.hu/intim/20160524-a-sex-factor-nevu-pornos-tehetsegkutato-nyertese-majdnem-300-millioval-lesz-gazdagabb.htmlA Sex Factor tehetségkutató és valóságshow keveréke, ahol 8 férfi és 8 nő versenyez azért, hogy ő lehessen a legnagyobb pornósztár. A dicsőségen kívül nem kevés pénzt is nyer majd a győztes. Intim--Íme, 3 lenyűgöző tény a vagináról, amit nem gondoltál volnahttp://www.life.hu/intim/20160523-ime-3-lenyugozo-teny-a-vaginarol-amit-nem-gondoltal-volna.htmlSokan azért képtelenek az orgazmusra, mert nem ismerik kellőképpen a saját testüket. Most azonban összegyűjtöttünk néhány tényt, amelyet neked is érdemes tudnod a nemi szervedről. IntimThinkstockPfuj! Néhányan elárulták a leggusztustalanabb hálószobai sztorijukathttp://www.life.hu/intim/20160522-a-leggusztustalanabb-tortenetek-szex-kozben.htmlPisiltél már be szex közben? Néhányan elárulták, ők már igen. IntimThinkstockA legfurcsább mondatok, amik elhagyták emberek száját szex közbenhttp://www.life.hu/intim/20160522-a-legfurcsabb-mondatok-amik-elhagytak-emberek-szajat-szex-kozben.htmlSzerinted van annál kínosabb, ha a rajtad fekvő férfi véletlenül egy másik nő nevét mondja? Nem biztos. De előfordul, hogy valami igazi furcsaság csúszik ki a száján. Néhányan megosztották egy internetes fórumon, mi volt a legkínosabb, amit valaha a szexpartnerüktől hallottak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.