Szabó Zsófi: “Zsolti megígérte, hogy még az idén elvesz”

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi -
házasság Szabó Zsófi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő sok buktatón ment át, mire eljutott odáig, ahol most tart. Úgy érzi, minden kis hibára szüksége volt ahhoz, hogy ilyen ember legyen, és ez az oka annak is, hogy egymásra találtak vőlegényével.

A színésznő erős jellemnek tartja magát, mindig fel tudott állni, ha valami baj történt az életében.Saját bevallása szerint ez családi örökség, náluk mindenki megoldott minden problémát.

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

“Az elmúlt években sok rossz történt velem, és nem kívánom, hogy megint jöjjön valami, de most meg azt érzem, hogy minden jó” - mondta Zsófi, aki hozzátette, nem okozott neki nehézséget felállni, hiszen ez a vérében van. “A mi családunkban nem volt olyan, hogy valaki nem tud megoldani valamit. Ezt hozom magammal. Azt érzem, hogy nincs lehetetlen” - árulta el a színésznő, aki már megtalálta élete párját, már csak az esküvő időpontját kell fixálni. “Az igaz, hogy a mai napig nem tudjuk az időpontot, de

egy dolgot Zsolti megígért: még az idén elvesz feleségül”

- árulta el Zsófi a részleteket a Hot magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.