Így veheted rá a pasit, hogy gumit húzzon - Te is élvezni fogod!

Forrás: Dreamstime -
pornó szex kutatás védekezés óvszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös pornónézésre fel! Azok a férfiak ugyanis, akik olyan pornót néznek, amelyben az óvszer is feltűnik, maguk is jó eséllyel húznak gumit.

A Columbia Egyetem munkatársának, Eric Schrimshaw-nak kutatása az első, ami az erőteljes, direkt szexuális tartalmakban bemutatott óvszerhasználatot a tényleges óvszerhasználattal veti össze.

A szakember szerint semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy a pornófogyasztás káros hatással volna az egészségre, az azonban világosan kiderült, hogy a több szexuálisan explicit tartalmat fogyasztó férfiak lényegesen nagyobb valószínűséggel használnak óvszert, ahogyan azt a filmben is látták.

Forrás: Dreamstime

„Nem csak azok a férfiak használnak gyakrabban óvszert, akik önként néznek pornót, hanem azok is, akik a kutatás keretein belül, mintegy kényszerből néztek meg egy-egy szexfilmet. Rossz hír azonban, hogy azok a filmek, amelyekben óvszer nélküli szexet mutattak be, a többségre hasonló hatással voltak: szintén nem húztak gumit a behatoláshoz” – állapította meg Schrimshaw.

„Ezek az eredmények igen beszédesek, különösen, ha a HIV-prevencióról van szó. Az óvszer nélküli szex másolása olyasmi, amit a résztvevők maguk is beismertek: ha a filmen ilyesmit láttak, maguk is bátrabban vállaltak hasonló kockázatot. Nem csak a jó, hanem a rossz példa is terjed ezek szerint” – tette hozzá a szakember.

Lehet, hogy te is a saját apádba vagy szerelmes?http://www.life.hu/intim/20160603-a-nok-szivesen-valasztanak-az-apjukhoz-hasonlo-karaktert-parkent.htmlRégóta közkeletű ténynek számít, hogy a nők előszeretettel választanak maguk mellé olyan férfit, aki erősen hasonlít édesapjukhoz mind a külsőségek, mind pedig a személyiségjegyek tekintetében.Intim--Ekkora az ÁTLAGOS és ekkora az IDEÁLIS pénisz http://www.life.hu/intim/20160513-mekkora-az-atlagos-es-az-idealis-penisz.htmlSzámít-e a pénisz mérete? Megoszlanak a vélemények a témában. A leginkább attól függ a válasz a kérdésre, hogy hol élünk: a lengyelek, az osztrákok és az olaszok sokat várnak, a portugáloknak, a franciáknak és a briteknek nem igazán számít, mekkora a rúd. Intim--Nem játék: a merevedési problémák korai halálhoz vezethetnekhttp://www.life.hu/intim/20160131-az-erekcios-problemak-korai-halalhoz-vezethetnek.htmlÉrdemes odafigyelni az erekciós problémákra, mert ezek nem csak a hálószobában okozhatnak kellemetlen perceket, de a korai halált is előrevetíthetik. Akiknek gondjuk van az ágyban, 70 százalékkal nagyobb eséllyel halnak meg idő előtt, mint tettrekész társaik. IntimMicsoda ajkak! Ilyen szexinek még nem láttad Palvin Barbit!http://www.life.hu/intim/20160131-palvin-barbri-dus-ajkai-szexi-szelfi.htmlA 22 éves világhírű magyar modell valószínűleg élete eddigi legdögösebb szelfijét készítette el a napokban. Intim--A biszexualitás árt az egészségnek?http://www.life.hu/intim/20150906-a-biszexualitas-art-az-egeszsegnek.htmlÚgy látszik, a biszexuálisok egészségi állapota a legrosszabb: a homo- és heteroszexuálisok mind egészségesebbnek tartják magukat, mint azok, akik férfi és női partnerrel is el tudják képzelni az életüket.IntimAFPLegénybúcsú egyedül? Így kell ezt csinálni!http://www.life.hu/intim/20150906-robert-chernow-egyedul-toltotte-a-legenybucsujat.htmlRobert Chernow egy átlagos New York-i srác, aki a hétvégén Chicagoban legénybúcsúzott (volna) barátaival. Bár valószínűleg egy életre szóló élményben bízva várta az eseményt, ami történt arra aligha számított.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.