Milyen pluszkilók? 20 éve rajong feleségéért Hugh Jackman

Forrás: AFP/Robin Marchant -
plusz kiló házasság feleség Deborra-Lee Furness Hugh Jackman rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Men filmek sztárjának házassága maga a hollywoodi álom: immár több évtizede imádják egymást Deborra-Lee Furness színésznővel.

Hugh Jackman az ausztrál Correlli című sorozat forgatásán találkozott először a nála 13 évvel iődsebb Deborra-Lee Furness-szel 1995-ben.

Forrás: AFP/Robin Marchant

A pár nem sokat várt az esküvővel: rá egy évre, 1996-ban örök hűséget esküdtek egymásnak, kapcsolatuk pedig egyike azon ritka hollywoodi tündérmeséknek, amelyek kiállták az idő próbáját. A színész a mai napig rajongva beszél feleségéről, akire bár az évek alatt felszaladt néhány plusz kiló, máig a leggyönyörűbb nőt jelenti Hugh Jackman számára.

Igaz, azért a féltékenység azért néha náluk is felüti a fejét: egy korábbi pletyka szerint a színésznő eltiltotta férjét Angelina Jolie-tól. Hogy miért, arról bővebben itt olvashatsz.

Nősül Nagy Feró kisebbik fiahttp://www.life.hu/intim/20160609-nagy-fero-rocker-kisebbik-fia-hunor-nosul.htmlA rocker nagyobbik fia hamarosan édesapa lesz, kisebbik fia, Hunor pedig jövő áprilisban vezeti oltár elé szerelmét, Dorinát. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoGyermekre vágyik Steiner Kristófhttp://www.life.hu/intim/20160609-steiner-kristof-musorvezeto-es-iro-valasa-utan-is-vagyik-egy-gyermekre.htmlA VIVA tévé egykori műsorvezetőjének nemrég ért véget közel tíz évig tartó házassága. Steiner Kristóf nemrég őszintén beszélt arról, hogy ennek ellenére sem adta fel álmát, hogy gyereket vállaljon. Intim--Ilyen egy igazi dögös nő! Szexi képek készültek Ashley Graham plus size modellrőlhttp://www.life.hu/intim/20160607-ashley-graham-plus-size-modellt-furdoruhaban-fotoztak-los-angelesben.htmlNapjaink egyik legsikeresebb plus size modellje ezúttal egy Los Angeles-i fotózáson mutatta meg nőies és kerekded idomait. IntimOrigoAz interneten talált rá a szerelem a nőre, akinek arcát tönkretette a rákhttp://www.life.hu/intim/20160606-ferjhez-ment-andrea-mcnicholas-akinek-arca-eldeformalodott-szajrakja-miatt.htmlA brit Andrea McNicholas saját bevallása szerint sosem volt még ilyen boldog, mint mostani szerelme oldalán, akinek néhány héttel ezelőtt esküdött örök hűséget. IntimOrigoÍgy változik a nők alteste az évek soránhttp://www.life.hu/intim/20160605-a-vagina-valtozasa-az-evek-soran-a-huszas-harmincas-es-negyvenes-eletevekben.htmlAhogyan a kor előrehaladtával mindenki külseje változik, úgy a hölgyek alteste is, ám kellő odafigyeléssel és tájékozottsággal gond nélkül egészségesen és aktívan tarthatják legintimebb testrészüket is. Íme négy dolog, amivel minden nőnek számolnia kell az évek során. Intim--Gondoltad volna? Ezért szeretjük az orális szexet (18+)http://www.life.hu/intim/20160606-kiderult-miert-szeretjuk-az-oralis-szexet-egy-kutatas-szerint.htmlEgy nemrég készült kutatás lerántja a leplet arról, hogy az élvezeti értékén túlmutatóan mi mindenért szeretik kielégíteni szájukkal a partnerüket. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.