Olaszország Kiszel Tünde gyűrű naptárdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naptárdívát kedvese egy gyönyörű gyűrűvel szerette volna megajándékozni, azonban ezt az édesanya visszautasította. 

Tünde nem fogadta el a gyűrűt, amit vissza is küldött a férfinak, mert előbb szeretné megismerni. A sztár nem zárkózik el a szerelemtől, így elképzelhetőnek tartja, hogy hamarosan Olaszországba utazik, hogy találkozzon olasz hódolójával.

Hagyd a fenébe a pozitív gondolkodást! Amire figyelsz, az teremtődikhttp://www.life.hu/intim/20160609-pilat-gabor-hagyd-a-szarba-a-pozitiv-gondolkodast-es-nem-marad-el-az-eredmeny.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában. Intim--Megvan, mikor házasodik Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/intim/20160610-miley-cyrus-enekesno-es-liam-hemsworth-szinesz-nyaron-osszehazasodnak.htmlÚjabb részletek derültek ki a világhírű énekesnő és régi-új kedvese esküvőjéről. IntimAFPMilyen pluszkilók? 20 éve rajong feleségéért Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/intim/20160609-hugh-jackman-szinesz-20-eve-rajong-felesegeert-deborra-lee-furness-szinesznoert.htmlAz X-Men filmek sztárjának házassága maga a hollywoodi álom: immár több évtizede imádják egymást Deborra-Lee Furness színésznővel. Intim--Mindenki megőrült?! Íme, a szextrend, ami az életedbe kerülhethttp://www.life.hu/intim/20160609-uj-szextrend-hodit-ami-akar-eletveszelyes-is-lehet-szexrulettnek-neveztek-el.htmlRengeteg ember vágyik kalandos szexuális életre, vannak, akik a végsőkig hajlandóak elmenni egy kis izgalomért. A szexrulettnek nevezett erotikus játék minden határon túlmegy. IntimOrigoKulcsár Edina: „Szerelmes vagyok"http://www.life.hu/intim/20160608-kulcsar-edinat-a-tv2-nagy-duett-szereplojet-szepsegkiralynot-a-szerelem-szepitette-meg.htmlKiderült, hogy a szépségkirálynő mitől sugárzik, és mitől érzi magát remekül a bőrében. Intim--Összeköltözött a Farm szerelmespárjahttp://www.life.hu/intim/20160607-az-rtl-klub-farm-szerelmesparja-gergo-es-brigi-osszekoltoztek.htmlGergő a húsz milliót elvesztette, de a Farm című műsorban talált szerelme kitart mellette. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.