Milyen pluszkilók? 20 éve rajong feleségéért Hugh Jackman

Forrás: AFP/Robin Marchant -
plusz kiló házasság feleség Deborra-Lee Furness Hugh Jackman rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Men filmek sztárjának házassága maga a hollywoodi álom: immár több évtizede imádják egymást Deborra-Lee Furness színésznővel.

Hugh Jackman az ausztrál Correlli című sorozat forgatásán találkozott először a nála 13 évvel iődsebb Deborra-Lee Furness-szel 1995-ben.

Forrás: AFP/Robin Marchant

A pár nem sokat várt az esküvővel: rá egy évre, 1996-ban örök hűséget esküdtek egymásnak, kapcsolatuk pedig egyike azon ritka hollywoodi tündérmeséknek, amelyek kiállták az idő próbáját. A színész a mai napig rajongva beszél feleségéről, akire bár az évek alatt felszaladt néhány plusz kiló, máig a leggyönyörűbb nőt jelenti Hugh Jackman számára.

Igaz, azért a féltékenység azért néha náluk is felüti a fejét: egy korábbi pletyka szerint a színésznő eltiltotta férjét Angelina Jolie-tól. Hogy miért, arról bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.