Kern András elárulta, hogy mi a hosszú házasság titka

színész házassági évforduló Kern András sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatvanéves színész őszintén beszélt a szerelemről és bevallotta, hogy bár élete során nem sokszor találta el Ámor nyila, a feleségének mégis sikerült elnyernie a szívét. 

A 68 éves Kossuth-díjas művész igazán elemében van. A számtalan színházi feladat mellett mindig szakít időt a feleségére, akivel idén ünneplik a 40. házassági évfordulójukat. Kern András az interjúban azt is elárulta, hogy szerinte mi a hosszú házasság titka.

Extrém! Gombvarrás herére – amikor a felnőttfilmesek lélegzete eláll (+18)http://www.life.hu/intim/20160613-a-porno-filmek-felnottfilmek-vilaga-gombvarras-herere-allatos-film-es-kaki-pisi-szex.htmlA pornófilmek világában is történnek meglepő esetek, amelyek az operatőröket, rendezőket és producereket is meglepik. A kulisszatitkok tudója mesélt nekünk a kutyás lányról, a kaki-pisi forgatás trükkjeiről és lélegzetelállító szadomazóról. IntimOrigoVictoria és David Beckham házassága zátonyra futott?http://www.life.hu/intim/20160614-victoria-es-david-beckham-hazassaga-is-zatonyra-futott-vagy-megsem.htmlEgy ideje a Victoria és David Beckham közötti konfliktusoktól hangos a sajtó, ám a legfrissebb hírek szerint olyan rosszra fordult a helyzet, hogy hamarosan külön is költöznek. Intim--Erre gondolnak a férfiak, amikor a nő vagy felül a szexben (18+)http://www.life.hu/intim/20160613-ferfiak-szex-kozben-erre-gondolnak-lovaglo-pozban-ez-tortenik-a-haloszobaban.htmlMinden férfi másra gondol, amikor te végzed a munka nagyobb részét. De vajon mik lehetnek ezek? Utánajártunk a dolognak. Íme, a végeredmény. IntimOrigoMi?! Jennifer Aniston többször félrelépett, és nem is akárkivel http://www.life.hu/intim/20160613-jennifer-aniston-megcsalta-a-ferjet-a-szineszno-es-brad-pitt-titokban-talalkozgatnak.htmlA színésznő és kedvese, Justin Theroux kapcsolata már az esküvőjük előtt sem volt teljesen zökkenőmentes, sőt a hírek szerint a sztár egy régi expasijával bújt ágyba. Intim--Házasságon kívüli szexért tartóztatták le a megerőszakolt holland nőthttp://www.life.hu/intim/20160612-hazassagon-kivuli-szexualis-kapcsolatert-tartoztattak-le-a-megeroszakolt-not.htmlKatarban büntetik a házasságon kívüli szexet.Intim--Fehérjék és gének: így befolyásolja az ondó a női viselkedést (18+)http://www.life.hu/intim/20160611-az-ondo-szabalyozza-a-nok-viselkedeset-segithet-a-depresszio-elleni-kuzdelemben.htmlElőször azt hallhattuk, hogy az ondó talán segíthet a depresszió elleni küzdelemben, most pedig arról számoltak be a kutatók, hogy a férfiondó más módokon is befolyásolhatja a nők génjeit és viselkedését. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.