Kiszel Tünde lányával szexiskedett: Együtt villantottak dekoltázst

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde -
medence termálvíz szexi Kiszel Tünde dekoltázs bikini naptárdíva Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naptárdíva és gyönyörű lánya, Donatella pár nap pihenőt engedélyeztek maguknak, ami alatt még csobbanni is volt idejük egyet. Ennek örömére dögös, dekoltázsvillantós fotóval lepték meg rajongóikat a medence partjáról. 

A csajos nyaraláson Tünde és Donatella remekül szórakoztak, legalábbis ezt mutatja a fotó, melyen egymás mellett, falatnyi bikiniben élvezik a medence hűs habjait. A termálvíz pedig nem csak a szépségüknek, hanem a szervezetüknek is jót tesz. Úgy tűnik, Tünci igazi anya-lánya nyaralással lepte meg Donatellát, aki a pihenés minden percét megörökíti.

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde
Így készül a ma estére walesi félisten, Gareth Bale: Nem bízza a véletlenre!http://www.life.hu/sztarok/20160620-igy-keszul-a-walesi-felisten-gareth-bale-az-esti-meccsre-nem-bizza-a-veletlenre.htmlMinden játékos igyekszik a legjobb formáját hozni az Eb-n, így van ezzel Gareth Bale is, aki különleges “fürdővel” készül az esti meccsre. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó nem is lehetne ennél boldogabb: nagy álma vált valóra!http://www.life.hu/sztarok/20160620-keresztes-ildiko-nagyon-boldog-egy-alma-valt-valora-talalkozott-bonnie-tyler-enekesnovel.htmlAz énekesnő Facebook-oldalán mutatta meg rajongóinak, hogy egy régóta vágyott álma teljesült. TV + Sztárok--Az Éjjel-nappal Budapest sztárja újabb lehetőséget kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20160620-polyak-rita-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-ujabb-lehetoseget-kapott-rendezokent-vesz-reszt-a.htmlBár kiírták a sorozatból a Polyák Rita által alakított karaktert, Reginát, a kamerák mögött továbbra is részt vesz a sorozat életében. Rendezőként dolgozik, de emellett a jövőben saját zenekarára is szeretne koncentrálni. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi családját testőrökkel védikhttp://www.life.hu/sztarok/20160620-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-csaladjat-testorok-vedik-miutan-a-zeneszt-megfenyegettek.htmlKomolyan veszi a rendőrség a Galambos Lajosnak küldött halálos fenyegetést, amely egy police kezdetű e-mail-címről érkezett. A zenészt már kis is hallgatták az ügyben. TV + SztárokOrigoMerevedés és szilikonmennyország - A pucér társkereső legjobb pillanatai (18+) http://www.life.hu/sztarok/20160615-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-legjobb-pillanatai-merevedes-es-szilikon-minden.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkereső véget ért, ám számtalan pikáns, szexi és izgalmas pillanattal szolgáltak a testük minden porcikáját közszemlére tévő fiúk és lányok. TV + Sztárok--Gérard Depardieu megkapta a magáét! Megszégyenítette egy pornóshttp://www.life.hu/sztarok/20160620-gerard-depardieu-francia-szineszt-egy-pornolegenda-szegyenitette-meg.htmlA francia színész egy interjúban alázta meg a pornólegendának számító férfit, aki nem hagyta sokáig szó nélkül Gérard Depardieu szavait, hamar visszavágott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.