Újabb fordulat Brad és Angelina házasságában

Brad Pitt ingatlan Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta az álompár kapcsolatának megromlásáról írnak a lapok - most egy ingatlan miatt van konfliktus közöttük. 

Úgy tűnik, Brad és Angelina sosem lesznek már olyan szerelmesek, mint a Mr. és Mrs. Smith forgatásán 2005-ben. Most arról ír a UsWeekly, hogy franciaországi birtokuk miatt veszett össze Angelina és Brad. A színésznő ugyanis el szeretné adni a Chateau Miraval-i ingatlant, hogy székhelyét Londonba tehesse át, most ugyanis a politikai karrierjáre akar koncentrálni.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Angelina az utóbbi időben Arminka Helic képviselővel dolgozik együtt, és nagyon sok időt töltenek együtt Londonban, ezért is akarja eladni a birtokot - állítja a pár egy ismerőse.

Bradnek azonban szíve csücske a francia ingatlan, hiszen ők újították fel, ráadásul saját borukat is ott készítik.

3+1 póz egyéjszakás szexhez: Ha csak a vaginádban akarsz érezni és nem a szívedben (18+)http://www.life.hu/intim/20160620-3-1-poz-egyejszakas-szexhez-ha-csak-a-vaginadban-akarsz-erezni-es-nem-a-szivedben.htmlNem szexeltél már jó ideje, a libidód az egekben (érthető módon), és az egyik társkeresőn megismerkedtél egy helyes pasival. Azóta semmi másra nem vágysz, mint egy kiadós hancúrra, és az sem érdekel, ha az illető másnapra eltűnik a képből, de szeretnéd kihozni a maximumot a történetből. Mutatunk 4 pozitúrát, ami garantálja, hogy ez bizony szenvedélyes éjszaka lesz! Intim--Csinos énekesnő miatt válik George Clooney: Íme ő!http://www.life.hu/intim/20160622-george-clooney-es-faith-hill-allitolag-osszemelegedtek.htmlBennfentesek szerint nem tart már sokáig George Clooney házassága: az ok pedig egy szépséges énekesnő. Intim--Akkor most együtt van vagy sem Katie Holmes és Jamie Foxx?http://www.life.hu/intim/20160622-katie-holmes-szineszno-es-jamie-foxx-allitolag-jarnak.html3 éve nem csitulnak a pletykák arról, hogy a két világsztár együtt van. Most újabb bennfentes szólalt meg az ügyben. IntimAFPFélelem és reszketés az ágyban - Íme,10 szexuális fóbia a nők és a férfiak szemszögébőlhttp://www.life.hu/intim/20160622-ime-10-dolog-amitol-mindenki-retteg-mielott-szexre-kerul-a-sor.htmlA férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról jöttek - világít rá a régi mondás a férfiak és a nők közti különbségekre. Megleplő, de a szexuális félelmek terén nem állunk ennyire távol egymástól. IntimThinkstockKi az a rejtélyes férfi, akivel Halle Berry találkozgat?http://www.life.hu/intim/20160622-ki-az-a-rejtelyes-ferfi-aki-halle-berryvel-randizik.htmlMindenki azt találgatja, hogy vajon Halle Berry új hódolójáról van-e szó, bár az elég árulkodó, hogy kézen fogva mászkáltak, a férfi pedig átkarolta a színésznő vállát. Intim--Steiner Kristóf tönkrement házasságáról: “Nagyon szenvedtem, kétségbe voltam esve”http://www.life.hu/intim/20160623-steiner-kristof-tonkrement-hazassagarol-vallott-nagyon-szenvedtem-ketsegbe-voltam-esve.htmlKilenc év után ért véget házasságuk Matannal, be kellett látniuk, jobb ha elengedik egymást, mert más irányba tart az életük. Nem volt könnyű Kristófnak feldolgoznia a szakítást, de már új szerelemre is talált. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.