Hamarosan mérföldkőhöz érkezik Andor Éva: összeköltözik szerelmével

Forrás: TV2 -
TV2 Tények összeköltözés szerelem kapcsolat Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Későn érő típusnak tartja magát Andor Éva, hiszen 42 éves létére a jelenlegi párja az első férfi az életében, akivel összeköltözik. 

Hamarosan közös otthonba költözik Andor Éva a szerelmével, ami igazi mérföldkőnek számít a Tények műsorvezetőjének. Eddig egyetlen férfival sem bútorozott össze, 42 évesen jött el az ideje.

Forrás: TV2

“Idén nyáron remélem, hogy minél több barátunkat vendégül tudjuk látni a teraszunkon. Zsonglőrködöm az idővel. Anyukám azt mondta, hogy minden megbecsülése az enyém, mert a munkám mellett fáradhatatlanul intézem a lakás ügyeit is. Nem sok más fér most bele az időmbe” - mondta a Hot magazinnak Andor Éva, aki szívesen vállalna gyermeket is párjával, de egyelőre elfoglalja a munka. “Amióta újra a TV2 csapatát erősítem, még nem nagyon gondolkoztam el azon, hogy pontosan mikor jöjjön a baba” - vallotta be Andor Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.