Hoppá! Nem hiszed el, kivel kavar jelenleg Jennifer Garner: fotó!

fotó Ben Affleck Jennifer Garner Bradley Cooper pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár a jelek szerint hivatalosan és végleg túl van Ben Afflecken. Most egy hasonlóan jóképű színésszel, Bradley Cooperrel flörtölgetett a párizsi divathéten.

A 44 éves, háromgyerekes anyuka fantasztikusan nézett ki az eseményen. Nem is csoda, hogy a szexi sztárpasi gyakran kereste az édesanya társaságát. Tavaly nyáron szinte bombaként robbant a hír, hogy 10 évnyi házasság után Hollywood álompárja bedobta a törülközőt. A válás oka pedig állítólag Ben hűtlensége volt, aki a dadussal csalta Jennifer Garnert - micsoda közhely! Most viszont a jelek szerint mindketten túl vannak a dolgon, és bátran ismerkednek másokkal.

Forrás: NORTHFOTO/Domine-Wyters
Megható! Így nézett ki az oltárnál David és Victoria Beckham: fotó!http://www.life.hu/intim/20160704-victoria-beckham-es-david-beckham-hazassagi-evfordulo-meghato-foto-a-focistatol.htmlAz exfutballsztár sorai bebizonyították, miért fog még jó sokáig tartani házassága az egykori Spice Girls-taggal. Micsoda fotó! IntimAFPEzért nem coming outolnak a biszexuálisokhttp://www.life.hu/intim/20160702-ezert-nem-coming-outolnak-a-biszexualisok.htmlSok biszexuális férfi fél megvallani nemi irányultságát női partnereinek, rokonainak és barátainak: derül ki egy friss kutatásból. Intim--Napi sokk: Levágta heréjét a 18 éves fiú, majd megetette a család csirkéjével (18+)http://www.life.hu/intim/20160702-megette-egy-csirke-a-18-eves-kenyai-fiu-timothy-ofwaya-herejet.htmlÖnbizalomhiányban szenvedett a kenyai fiú, és úgy döntött, hogy megszabadul a heréjétől, amit végül a család csirkéje evett meg. Intim--Hűha! Demi Lovato teljesen meztelenül állt kamerák elé: szexi fotó! (18+)http://www.life.hu/intim/20160701-demi-lovato-teljesen-pucer-igy-meztelenkedik-a-hiresseg-szexi-fotok.htmlA gyereksztárból lett világhírű énekesnő a Body Say című új dalának kedvéért vállalta be az elég merész képeket. IntimOrigoOszd meg a házimunkát, és uralkodj az ágyban! - Íme, a tuti recept!http://www.life.hu/intim/20160630-kevesebb-hazimunka-tobb-szex-egy-tanulmany-a-hazimunka-felosztasa-jo-hatassal-van-a-nemi-eletre.htmlJó, ha a férfiak tudják: több szexre számíthatnak, ha nem csak az egyik fél végzi a házimunka és a bevásárlás nagy részét. Márpedig egy tanulmány szerint még mindig a nők felelnek leginkább a házimunkáért. Intim--El sem hiszed, kivel randizgat Rihanna: újabb szerelem? http://www.life.hu/intim/20160629-rihanna-es-drake-ujra-egyutt-randizason-kaptak-a-ket-vilagsztart-enekes.htmlA vadóc sztár nem bír a vérével! Több külföldi hírportál szerint is visszatért egykori párjához, méghozzá nem is olyan régen. Intim--


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.