transznemű előadóművész Novák Angéla videó Pride
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár fiúnak született, Angéla már kisgyerekként, a papás-mamás játékokban is inkább az anyuka szerepében tündökölt szívesebben. 

Novák Angéla, a transznemű előadóművész úgy érzi, a fiatalabb generáció toleránsabb a "mássággal" szemben, de nagy általánosságban rosszabbodott a helyzet. Ezért most próbál minél több helyen szerepelni, hogy eloszlassa az előítéleteket. Az LMBTQ-közösség visszafogottabb tagjai is tartanak a szélsőségektől - őket is azért bátorítja a vonulásra, hogy elmondása szerint "eggyel több normális ember legyen" kinn az eseményen.

Rekordszámú résztvevő a Budapest Pride-on - FOTÓGALÉRIA

Több tízezres tömeg vonult a 21. Budapest Pride-on. A leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer közösség tagjainak elfogadásáért, jogaiért rendezett meneten többen is végig mentek, itt nézhetsz róla fotókat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.