Gwen Stefani ma már boldog Blake Shelton mellett, ám a válása még mindig egy sötét folt az életében.

A No Doubt énekesnője a Harper's Bazaar augusztusi számában mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról: a válásról Gavin Rossdale-től. A pár 14 évig volt hivatalosan is együtt, így természetes, hogy nagyon nehéz volt számára ez az időszak. "Az álmaim darabokra hullottak. Egész életemben nem vágytam másra, csak gyerekekre és egy jó házasságra - ezt láttam a szüleimnél is" - vallotta a világsztár.

Gwen Stefani és Gavin RossdaleForrás: AFP

A válás nem csak a párkapcsolat felbomlása miatt volt számára nagyon nehéz: küzdenie kellett férjével három fiuk, Kingston Rossdale, Zuma Rossdale és Apollo Rossdale felügyelete miatt. "Nem volt elég a szakítás, a fiaim is a fele időt máshol töltötték. Egyszerűen nem értettem, mit rontottam el."

Gwennek nagy segítséget nyújtott élete legnehezebb szakaszában Blake Shelton, aki már keresztülment korábban azokon a dolgokon, amiken az énekesnő. "Jó volt, hogy barátként ott volt nekem Blake, aki jól tudta, mi zajlik az életemben. Miatta egyszer csak megláttam a fényt az alagút végén, és végre reménykedhettem, hgy minden jóra fordul" - mesélte a világsztár.

Gwen és Blake SheltonForrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter