Állítják: Gwen Stefani gyereket vár új párjától, Blake Sheltontől

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
Blake Shelton párkapcsolat gyerekvállalás terhes Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült sztárpár tagjai a hírek szerint első közös kisbabájukat várják - mondta el egy amerikai magazinnak Stefani és Shelton egyik bennfentese.

Gwen Stefani hamar túltette magát Gavin Rossdale-lel történt válásán. A 46 éves énekesnő nem sokkal a nagy bejelentés után már Blake Shelton oldalán vigasztalódott, az In Touch legfrissebb hírei szerint pedig már a gyerekkérdésen is túl vannak: az újdonsült sztárpár egyik forrása szerint Gwen és Blake első közös babájukat várják, egy kislányt.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt
Családi dráma! Nem beszél Som Lajossal a lányahttp://www.life.hu/csalad/20160112-som-lajos-zenesszel-nem-beszel-karda-beaval-enekesnovel-kozos-lanyuk.htmlA zenész Karda Beával közös lánya, Niki már szóba sem áll a szüleivel - vajon mi történhetett? Család--Madonna kiakadt! Instagramon csatázik Guy Ritchie új feleségével http://www.life.hu/csalad/20151228-madonna-es-guy-ritchie-uj-felesege-fenykepcsataba-kezdtek-a-fia-sem-all-mellette.htmlAz énekesnő harcot indított a közösségi oldalán volt kedvesének új felesége, Jacqui ellen, aki azt dörgölte Madonna orra alá, hogy a popdíva fia szívesebben karácsonyozik apja új családjával, mint híres édesanyjával. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Törőcsik Marihttp://www.life.hu/csalad/20160111-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-sorozat-torocsik-mari-szineszno-a-legbefolyasosabb-magyar-no.htmlMinden idők egyik legnagyszerűbb és legismertebb magyar színésze, nem mellesleg pedig Magyarország egyik legbefolyásosabb nője. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében hazai vizekre evezünk, és egy igazi legenda életútját járjuk körbe. Család--Meglepő rokoni kapcsolatok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160113-hires-unokatestverek-a-sztravilagban.html Korábbi cikkeinkben mutattunk már be híres, és sikeres hollywoodi testvérpárokat, sőt, ikertestvéreket is - most jöjjenek a kicsit távolabbi rokonok! A következő hírességekről bizony sokan nem tudják, hogy ugyanaz a vér csörgedezik ereikben. CsaládAFPHúzzál bele, anyukám, mert 30 évesen adóznod kell!http://www.life.hu/csalad/20160112-csaladalapitas-es-szingliseg-egy-egyedulallo-no-levele.htmlCsaládalapítás mint hétvégi nagybevásárlás: bemész a boltba, leemelsz a polcról egy férjet, kettő-három gyereket, kifizeted őket, és mész is haza. Ilyen egyszerű a történet. Hiszen a párválasztás csupán döntés, hajlandóság kérdése. És azok, akik olyan nyomorultak, hogy hiába pipiskednek, mégsem érik el azt a bizonyos tökéletes férfit a bolt legfelső polcán, azok bizony bűnhődjenek. Család--Szülei nyomdokaiba léptek Angelina Jolie és Brad Pitt lányaihttp://www.life.hu/csalad/20160114-angelina-jolie-es-brad-pitt-lanya-shiloh-jolie-pitt-hatranyos-helyzetu-gyerekeknek-segitett.htmlA hollywoodi sztárházaspár legidősebb lányai, Shiloh és Zahara hátrányos helyzetű kambodzsai gyerekeknek segítettek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.