Vihar a Paradicsomban? Valami nincs rendben Irina Shayk és Bradley Cooper között

Forrás: AFP/Glyn Kirk -
Irina Shayk Bradley Cooper Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legszexibb sztárpár is ott volt vasárnap Wimbledonban, ám szemmel láthatóan valami történhetett Irina és Bradley között. 

Ők azok, akik simán egymásnak esnek kamerák előtt, és nem titkolják egymás iránt érzett érzelmeiket. Eddig legalábbis így volt, a vasárnapi teniszmeccsen azonban valami nem volt rendben: Irina még el is sírta magát - ezt a Daily Mail képein meg is nézheted.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

A pár mindössze egyszer mosolygott össze, de az is inkább egy erőltetett nevetés volt, ezen kívül nem tűnt úgy, hogy nagyon boldogok együtt. Persze simán elképzelhető, hogy indulás előtt összekaptak valamin vagy valakin, mindenesetre reméljük, hamar elül közöttük a vihar!

Jól fésült szeméremszőrzet - Így szeretik a nőkhttp://www.life.hu/intim/20160710-jolfesult-szemeremszorzet-igy-szeretik-a-nok.htmlEgyre több nő gondoskodik arról, hogy a szeméremszőrzete jól fésült legyen, sokan pedig egy az egyben megszabadulnak a szőrszálaktól. Különösen azokra a nőkre jellemző ez, akik fiatalok, és olyan partnerük van, aki előnyben részesíti a ritkított vagy éppen teljesen eltávolított szeméremszőrzetet. Intim--Hangolódj a döntőre dögös, portugál szurkolólányokkal! - Fotók!http://www.life.hu/intim/20160709-hangolodj-az-eb-dontore-dogos-szurkololanyokkal-francia-portugal.htmlEgy hónapja izgulunk, vasárnap este viszont kiderül, kik Európa legjobbjai. Vagy legalábbis legszerencsésebbjei.Intim--Undorító dolgot művelt egy használt kondommal a valóságshow szereplője (18+)http://www.life.hu/intim/20160709-undorito-dolgot-muvelt-egy-hasznalt-kondommal-a-valosagshow-szereploje.htmlNem először számolunk be arról, hogy botrányos események zajlanak a Channel5 valóságshowjában. Az angol Big Brother egyik szereplője most szagminta alapján vizsgálta meg, mi lehet egy használt óvszer tartalma. Fúj!Intim--Romantika a köbön: Debreczeni Zita és Gianni fotójától elolvadtunkhttp://www.life.hu/intim/20160708-debreczeni-zita-es-gianni-fotojatol-elolvadtunk-olaszorszagbol-posztoltak.htmlZita és Gianni között épp ugyanúgy dúl a szerelem, mint kapcsolatuk elején. IntimOrigoHa egy pillanatra egyedül maradok, megijedek: Magányos vagyok?http://www.life.hu/intim/20160708-pilat-gabor-ha-egy-pillanatra-egyedul-maradok-megijedek-akkor-maganyos-vagyok.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--Korda György: “Nem élem túl, ha nem teszem magamévá”http://www.life.hu/intim/20160707-korda-gyorgy-es-balazs-klari-kapcsolata-futo-kalandnak-indult-gyuri-bacsi-ugy-gondolta-em-elem-tul.htmlSírig tartó szerelem az, ami Korda György és Balázs Klári között van, bár csak kalandnak indult. Korda György bevallotta, hogy most sem tud ellenállni Klárikának. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.