Sylvester Stallone pár tízezerért pornózott

Forrás: AFP -
pénz díj pornófilm felnőtt Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor még ő maga sem gondolta, hogy egyszer igazi hollywoodi sztár lesz, ezért a megélhetés érdekében bármit elvállalt volna. Sylvester Stallone az első perctől utálta a pornófilm forgatókönyvét, de nem volt más választása.

Mielőtt a Rocky meghozta volna számára az átütő sikert, Sylvester Stallone egy kétségbeesett és szegény színész volt. Nem igazán voltak felkérései, ezért nem is nagyon válogathatott a munkák között.

Forrás: AFP

24 évesen még egy szobája sem volt, ahol álomra tudta volna hajtani a fejét, így a buszpályaudvaron aludt jobb híján. Máris érthető, miért egyezett bele egy alacsony költségvetésű pornófilmbe. Stallone utálta a forgatókönyvet, de kénytelen volt elvállalni a szerepet.

"Vagy megcsinálom azt a filmet, vagy kirabolok valakit, ugyanis akkor már nagyon a végét jártam.

Ahelyett inkább, hogy valami kétségbeesett lépésre szántam el magam, dolgoztam két napot, kaptam 200 dollárt és nem kellett többé a buszállomáson aludnom" - mondta az amerikai Playboy-nak Stallone még egy korábbi interjúban. Ma ez az összeg még a 60 ezer forintot sem éri el, de akkor bőven elég volt neki, hogy kirántsa magát a szorult helyzetéből. Ráadásul a film nem lett nagy siker, így nem is akadályozta későbbi pályafutását. Hiába adták ki újra, mikor már Stallone igazi csillag volt, akkor sem tudta meghódítani az erotikus filmek piacát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.