Akkor még ő maga sem gondolta, hogy egyszer igazi hollywoodi sztár lesz, ezért a megélhetés érdekében bármit elvállalt volna. Sylvester Stallone az első perctől utálta a pornófilm forgatókönyvét, de nem volt más választása.

Mielőtt a Rocky meghozta volna számára az átütő sikert, Sylvester Stallone egy kétségbeesett és szegény színész volt. Nem igazán voltak felkérései, ezért nem is nagyon válogathatott a munkák között.

Forrás: AFP

24 évesen még egy szobája sem volt, ahol álomra tudta volna hajtani a fejét, így a buszpályaudvaron aludt jobb híján. Máris érthető, miért egyezett bele egy alacsony költségvetésű pornófilmbe. Stallone utálta a forgatókönyvet, de kénytelen volt elvállalni a szerepet. "Vagy megcsinálom azt a filmet, vagy kirabolok valakit, ugyanis akkor már nagyon a végét jártam. Ahelyett inkább, hogy valami kétségbeesett lépésre szántam el magam, dolgoztam két napot, kaptam 200 dollárt és nem kellett többé a buszállomáson aludnom" - mondta az amerikai Playboy-nak Stallone még egy korábbi interjúban. Ma ez az összeg még a 60 ezer forintot sem éri el, de akkor bőven elég volt neki, hogy kirántsa magát a szorult helyzetéből. Ráadásul a film nem lett nagy siker, így nem is akadályozta későbbi pályafutását. Hiába adták ki újra, mikor már Stallone igazi csillag volt, akkor sem tudta meghódítani az erotikus filmek piacát.