Zac Efron elárulta, hogyan zajlik nála egy randevú

Forrás: AFP/Robyn Beck -
párkapcsolat színész Zac Efron Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába imádják őt nők milliói, a fiatal színész nagyon nehezen talál párt magának. Most arra panaszkodott, hogy nehezen mennek el vele randizni a hobbijai miatt.

"Én egy kocka vagyok. Imádom a képregényeket és a videójátékokat. Szeretek lustálkodni" - kezdte az interjút a 28 éves Zac Efron, aki jelenleg szingliként tengeti a mindennapjait. "A randijaim általában sikeresen végződnek. Ez a probléma. Túl jó vagyok a randizásban." - tette hozzá a sztár, aki korábban egykori partnerével, Vanessa Hudgenssel melegedett össze - írja a radioone.fm.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A sztár egy időben ébredés után azonnal rákeresett magára, de három évvel ezelőtt ezt a szokását is abbahagyta. "Abban az időben nem igazán voltam önmagam. Rengeteg hobbimat kellett kidobnom az ablakon. Nem mertem sehova se menni, mert féltem, hogy oda is követni fognak." - nyilatkozta a színész, aki ma már inkább hanyagolja a hírportálok olvasgatásást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.