Ez aztán tempó! Házasodni készül Taylor Swift és Tom Hiddleston!

Forrás: AFP -
eljegyzés Tom Hiddleston Taylor Swift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudhat valamit az énekesnő, hiszen eddig mindig elérte, hogy aktuális kedvese seperc alatt a lábai előtt heverjen. 

Ugyan még csak egy hónapja vannak együtt, de máris a következő lépést fontolgatja Taylor és Tom. A pár barátai állítják: a szexi színész hamarosan megkéri Taylor kezét, aki biztos, hogy igen fog mondani a Thor-filmek Lokijának.

Forrás: AFP

Bennfenntesek szerint állítólag Tom már a barátainak is mesélt a lánykérésről, ráadásul mindketten gyereket is szeretnének. Taylor pedig nagyon odavan a színészért: egy ismerőse szerint két lábbal a föld felett jár, és végre úgy érzi, tényleg léteznek tündérmesék.

3 dolog, ami igazi szexuális vágyölő: ezeket sose tedd! http://www.life.hu/intim/20160713-nem-akarsz-hancurozni-ezeket-sose-tett-szexualis-vagyolo-dolgok-az-agyban.htmlKíváncsi vagy, mi ölheti ki belőletek a szexuális izgalmat? Íme: bemutatjuk a három legelvetemültebb szexgyilkos tényezőt, melyekkel biztos, hogy megölöd a vágyat. Intim--Tragédiába fulladt az erotika: erkélyről esett ki a szexelő pár (18+)http://www.life.hu/intim/20160713-kiesett-kijevi-lakasuk-negyedik-emeleterol-az-erkelyen-szexelo-par.htmlNem végződött vidáman egy pár erotikus kalandja. Az erkélyen szeretkező pár kiesett kijevi lakásuk negyedik emeletéről. A bokrok között találtak rájuk a ház lakói. Intim--A meztelen igazság: lenyűgöző fotókon szerepelnek a sportolók (18+)http://www.life.hu/intim/20160713-lenyugozo-fotokon-szerepelnek-a-sportolok.htmlEgy csodálatos fotósorozat látott napvilágot az ESPN magazin hasábjain: a sportolók megszabadultak ruháiktól, hogy tökéletesen kidolgozott testükkel elkápzártassák az olvasókat. Intim--Megvalósult Harry herceg legrosszabb rémálma - együtt bulizott két exbarátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160713-harry-herceg-vilmos-herceg-occsenek-exbaratnoi-talalkoztak.htmlÉrthető módon minden férfi igyekszik elkerülni, hogy exei összefussanak, és róla pletykáljanak. A szerencsésebbek megússzák a dolgot, Harry herceg azonban nem tartozik a mázlisták közé... Intim--A feleség a férje nélkül ment nászútra - A lány mókás fotókkal tért hazahttp://www.life.hu/intim/20160712-a-feleseg-a-ferje-nelkul-ment-naszutra-ahol-mokas-fotokat-keszitett.htmlMit teszel, ha a nászút előtt kiderül, hogy a férjed nem tud elkísérni a romantikus utazásra? A legtöbben először kiborulnának, majd rávágnák, hogy bizony akkor én sem megyek, ám történetünk főszereplője a vakáció mellett döntött. IntimOrigoBotrány! Kiakadtak a nézők a köztévén látott melegszexen: videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20160713-melegszex-az-olasz-kozteven-kozfelhaborodast-keltett-az-adas-video.htmlA Rai2 olasz tévécsatorna a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című krimisorozat egyik fülledt, férfiak közt játszódó szexjelenetét csonkította meg, amivel közfelháborodást keltett. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.