Oláh Gergő: “Sokszor elválhattunk volna!”

Fotó: Mudra László - Origo -
válás szerelem Oláh Gergő kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor harmadik szériájának győztesét örömmel tölti el, hogy három gyermekének meg tudja adni azokat a dolgokat, amikre vágynak, de ennek ára is van. Feleségével kitartanak egymás mellett, de voltak mélypontjaik.

Oláh Gergő boldog attól, hogy nem kell gondolkodnia azon, ki tudja-e fizetni gyermekeinek az iskolai kirándulást. Családja nélkül nem is lenne képes küzdeni, a mai napig ők az elsők az életében.

Fotó: Mudra László - Origo

Gergő 10 éve van együtt szerelmével, de rengeteg problémájuk volt. Azonban megfogadták, hogy kitartanak egymás mellett, így sikerült túllépniük a hullámvölgyeken.

"Sokszor elválhattunk volna, mert volt olyan mélyponton a kapcsolatunk.

De amikor én kimondtam az igent, komolyan gondoltam, hogy az egy életre szól" - mondta a Hot! Magazinnak Oláh Gergő, aki azt is tudja, hogy nagyon nehéz lehet a feleségének, aki nem is olyan régen kórházba került kimerültség miatt. Az énekes ekkor elvitte kikapcsolódni szerelmét, de mindig próbálnak időt szánni arra, hogy kettesben legyenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.