Kimi Raikkönen kedvese szexi stewadressnek öltözött: Dögös fotó!

stewardess Kimi Räikkönen Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minttu Virtanen, a Forma-1-es világbajnok kedvese ismét csodálatos képet posztolt.

Kimi Raikkönen párja sokszor oszt meg fotót tüneményes kisfiáról, de most kivételesen őt fotózták. És nem is akárhogyan:

⏺Pretty pretty! ⏺ #minttuvirtanen #f1ladies #raikkonen #finland #suomi #switzerland

Minttu Virtanen' s fan (@mintturaikkonen) által közzétett fénykép,

Elképesztő! Ennyibe fog kerülni Kimi Räikkönen esküvőjehttp://www.life.hu/intim/20160703-kimi-r-ikkonen-eskuvoje-micsoda-penzkoltes-a-forma-1-versenyzoje-nem-sporol.htmlA Forma-1-es versenyző még az idén oltár elé vezeti gyermekének édesanyját. Egy külföldi hírportál szerint nem is akármilyen összegért. IntimOrigoKimi Raikkönen kisfiáé a mai nap legcukibb fényképe: Íme a kis Robin!http://www.life.hu/csalad/20160619-kimi-raikkonen-forma-1-es-pilota-kisfiae-robina-a-mai-nap-legcukibb-fenykepe.htmlEzen a hétvégén Bakuba érkezett a száguldó cirkusz, így természetesen Kimi Raikkönnen és a családja is ott van az azeri fővárosban. És ahogy az már csak lenni szokott, a Ferrari pilótájának kedvese, Minttu Virtanen megint posztolt. Család--Micsoda popsi! Jó szögből kapták le Kimi Raikkönen kedveséthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160515-kimi-raikkonen-kedvesenek-minttu-virtanennek-nagyon-durvan-jo-popsija-van.htmlNem lehet elégszer elmondani, hogy a Forma-1 világbajnokának szerelme egy igazi bombanő.Ez Zsír!--Hatalmasat nőtt Kimi Raikkönen kisfia: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160315-kimi-raikkonen-f1-es-vilagbajnok-kisfia-hatalmasat-nott-minttu-virtanen-posztolt.htmlEzen a hétvégén startol a száguldó cirkusz 2016-os évada, vagyis a Forma-1 rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hogy kedvenceik újra kiguruljanak az aszfaltcsíkra, és versenybe szálljanak a világ legyorsabbjának járó címért. Család--Kimi Raikkönen egy szerencsés fickó: Ezt a feszes, kerek popsit érintheti nap mint naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160117-kimi-raikkonen-forma-1-es-pilota-egy-szerencses-ficko-ezt-a-popsit-erintheti-nap-mint-nap.htmlA Forma-1-es világbajnok kedvese, Minttu Virtanen a minap egy igen szexis képet tett közzé magáról, csodás alakjáról, illetve a tomporáról. Ez Zsír!A legszexibb vigaszdíj: Kimi Raikkönené a világbajnokság csókjahttp://www.life.hu/intim/20151129-kimi-raikkonene-a-vilagbajnoksag-csokja-szerelmes-foto-a-bajnokrol.htmlVéget ért az Abu-dzabi Nagydíj, ezzel együtt pedig a 2015-ös Forma-1-es szezon is. A finn világbajnok a dobogó harmadik fokára állhatott fel, összesítésben pedig a negyedik helyen végzett. Szomorúságra azonban nincs oka. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.