Fiatal milliárdos pasija eljegyezte Miranda Kerrt

Forrás: AFP -
eljegyzés Evan Spiegel Miranda Kerr Snapchat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borítékolható volt, hogy ha a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott szupermodellje ismét házasodni akar, akkor nem akárki lesz a vőlegény. 

Orlando Bloom egykori kedvese ismét menyaszony lett: Miranda Kerrt ugyanis eljegyezte kedvese, a Snapchat alapítója, Evan Spiegel. A férfi 26 éves, azaz 7 évvel fiatalabb a modellnél. Még javában a Stanfordon tanult, amikor kipattant a fejéből a cég ötlete, amivel egy csapásra felküzdötte magát a világ legfiatalabb milliárdosai közé.

Forrás: AFP

A pár először egy Louis Vuitton vacsorán találkozott 2014-ben, egy évvel később járni kezdtek. Miranda korábban egy ausztrál lapnak mesélt arról, egy évig csak nagyon jó barátok voltak, ezután kezdtek el járni. 6 hónapja voltak együtt, amikor bemutatta a pasit ötéves kisfiának, Flynnek. "Annak idején Orlando (Orlando Bloom, Miranda exe - a szerk) és én megbeszéltük, hogy akkor mutatunk be valakit a fiunknak, ha már legalább fél éve együtt vagyunk vele. Az első találkozásuk óta nagyon jól kijönnek egymással".

Semmi kétségünk afelől, hogy Miranda meseszép menyasszony lesz, de amíg az esküvői ruhára várunk, megmutatjuk a gigantikus méretű gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűt. Wow!

Forrás: instagram/mirandakerr

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.