6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Miranda Kerr-ről

modell Miranda Kerr Victoria's Secret fehérneműmodell születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 20-án ünnepli 33. születésnapját a világ egyik leghíresebb fehérneműmodellje, Miranda Kerr. Ez alkalomból a Life.hu összegyűjtött róla 6 tényt, amelyet valószínűleg eddig még nem tudtál az egykori Victoria's Secret angyalról. Boldog születésnapot, Miranda!

13 éves kora óta modellkedik

Mindössze ennyi idős volt, amikor felfedezte magának a Chaay’s nevű ausztrál modellügynökség. Nézd meg itt, hogyan festett pályája elején Miranda Kerr!

Forrás: TheLoveMagazine

Ő volt a Victoria's Secret első ausztrál modellje

A világhírű fehérneműmárkának előtte még nem volt olyan angyala, aki a szigetországból származott. Később őt követte a szintén ausztrál Bridget Malcolm, Abbey Lee és Elyse Taylor.

A Vogue magazinban ő lehetett az első terhes modell

2011-ben az ausztrál Vogue magazin hasábjain szerepelt hatalmas pocakkal, amikor már 6 hónapos terhes volt a kis Flynn-nel, Orlando Bloomtól született kisfiával.

A világhírű fotós, Terry Richards is fényképezte Fotó: HarpersBazaar/Terry Richardson

Szeret meztelenül lenni

Miranda Kerr nem csupán a nevesebbnél nevesebb fotósok kamerája előtt vetkőzik előszeretettel, hanem otthon is: egy korábban adott interjújában elárulta, ha nem kísérnék minden lépését figyelemmel, akkor szívesen pucérkodna fürdőzés közben is, például a strandon.

Nagyon spirituális

Bár korábban jelentek meg olyan hírek, amelyek szerint Miranda buddhista vallású, a modell egy később tett nyilatkozatában cáfolta mindezt: az ekkor elmondottak alapján keresztény, minden nap imádkozik, és hozzátette, hogy meditálni is rendszeresen szokott. Később azt is bevallotta, hogy minden nap gyógyító kristályokkal alszik.

A spiritualitás mellett azért egy kis pucérkodás is belefér Forrás: Instagram/Chris Colls

Ha a pasikról van szó, nagyon régimódi

Egy 2015-ben adott interjújában Miranda elmondta: jobban szereti, ha őt vadásszák le, semmint neki kell pedáloznia a kiszemeltjénél. A modell 2013-ban jelentette be, hogy 3 év házasság után elválnak férjével, Orlando Bloommal. Azóta a hírek szerint a Snapchat mindössze 25 éves milliárdos alapítójával, Evan Spiegellel jár.

Álomalakra vágysz? Lesd el Miranda Kerr életmódtippjeit!

Kerek popsi, darázsderék, csodálatos bőr, tónusos izmok - Miranda Kerr egészen biztosan megnyerte a genetikai lottóötöst, de azért tesz a külsejéért, nem is keveset. Tanulj tőle te is - kattints ide a Life.hu cikkéért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.