Közeledik az esküvő dátuma? Kulcsár Edina máris házasodna

Forrás: Life.hu -
házasság eljegyzés Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármikor igent mondana párjának Kulcsár Edina, akivel csak fél éve vannak együtt, de már nagy döntésre készülnek. Edina és szerelme között már szóba került az eljegyzés.

Már túl van egy eljegyzésen és annak felbontásán Kulcsár Edina, volt párjával is komolyan gondolták a kapcsolatukat, annak megromlása viszont nem vette el a kedvét a házasságtól. Már szóba is került az eljegyzés Edina és jelenlegi párja között.

Forrás: Life.hu

"Akkor megbeszéltem magammal, hogy az összes férfi balfék, de erre Csuti rácáfolt szerencsére. Nagyon harmonikus a kapcsolatunk, az eljegyzés is gyakran szóba jön, de konkrétumot nem mondtunk még ki. Én úgy gondolom, hogy ő ki fogja várni azt a tisztes időt, aminek el kell telni, körülbelül egy évet, tehát most vagyunk félidőnél" - mondta a Borsnak Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.